Petrezselymes baconös zöldborsó

Étkezés
Baconös Zöldborsó recept
Ez a baconös zöldborsó egy olasz recept kicsit újragondolva. Eheted salátának teljes kiőrlésű pirítóssal, de akár köretként is fantasztikus.
3

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A felkockázott vagy kisebb csíkokra vágott bacont forró serpenyőben pirítsd meg. 
  2. Ha már megpirult, vedd ki a serpenyőből, tedd félre. 
  3. A baconből kisült zsiradékon a zöldborsót fonnyaszd meg, majd ha kész, öntsd vissza hozzá a pirított bacon szeleteket, szórd rá a felaprított petrezselymet, és még fél percig süsd össze. Ízlés szerint fűszerezd. A MAGGI fűszerkeverékkel ez gyerekjáték lesz, de arra figyelj, hogy ez már tartalmazza a sót is, így külön sózásra nem lesz szükség.