Étkezés
Dobd fel a sajtszószt egy kis snidlinggel.
2
Hozzávalók
- 190 g penne vagy fusilli
- 1 kis fej vöröshagyma felaprítva
- 1 gerezd fokhagyma összezúzva
- 2 ek olaj
- 2 dl főzőtejszín
- 10 dkg natúr krémsajt
- 5 dkg gorgonzola
- 1-2 csokor snidling felaprítva
- 5 dkg dió feldarabolva
- 1 ek MAGGI Sültkrumpli Fűszerkeverék
Elkészítés
- A tésztát forró, sós vízben főzd al dente-re, azaz éppen csak puhuljon meg, de ne legyen túl puha. Közben a diót száraz serpenyőben pirítsd meg, egy másik serpenyőben forró olajon fonnyaszd meg a felaprított vöröshagymát és az összezúzott fokhagymát.
- Add hozzá a főzőtejszínt, a krémsajtot, a gorgonzolát, és a fűszerkeveréket, és főzd sűrű krémmé.
- Add hozzá a snidlinget, keverj rajta párat, majd a szószt keverd össze a kifőtt tésztával.
- Tálaláskor szórd meg pirított dióval, és kevés friss snidlinggel.