Penne snidlinges sajtszósszal

Étkezés
Penne snidlinges sajtszósszal
Dobd fel a sajtszószt egy kis snidlinggel.
2

Hozzávalók

  • 190 g penne vagy fusilli
  • 1 kis fej vöröshagyma felaprítva
  • 1 gerezd fokhagyma összezúzva
  • 2 ek olaj
  • 2 dl főzőtejszín
  • 10 dkg natúr krémsajt
  • 5 dkg gorgonzola
  • 1-2 csokor snidling felaprítva
  • 5 dkg dió feldarabolva
  • 1 ek MAGGI Sültkrumpli Fűszerkeverék

Elkészítés

  1. A tésztát forró, sós vízben főzd al dente-re, azaz éppen csak puhuljon meg, de ne legyen túl puha. Közben a diót száraz serpenyőben pirítsd meg, egy másik serpenyőben forró olajon fonnyaszd meg a felaprított vöröshagymát és az összezúzott fokhagymát. 
  2. Add hozzá a főzőtejszínt, a krémsajtot, a gorgonzolát, és a fűszerkeveréket, és főzd sűrű krémmé. 
  3. Add hozzá a snidlinget, keverj rajta párat, majd a szószt keverd össze a kifőtt tésztával.
  4. Tálaláskor szórd meg pirított dióval, és kevés friss snidlinggel.