Grillezett falatok roppanós spárga salátával

Étkezés
Grillezett falatok spárgával
Könnyű nyári salátára vágysz, ami különleges, mégis egyszerűen elkészíthető? Próbáld ki ezt a receptet, amit a grillezett vegetáriánus Garden Gourmet falatkák, a roppanós spárga és a friss zöldségek tesznek üdítően ízletessé.
4

Hozzávalók

1 csomag Garden Gourmet Grillezett Falatok 

500 g zöldspárga 

250 g koktélparadicsom 

75 g rukkola 

150 g feta sajt 

1 ek kapribogyó 

12 db fekete olajbogyó 

1 tk olívaolaj  

1 tk balzsamecet  

só, bors ízlés szerint 

Elkészítés

  1. Tisztítsd meg a spárgát. Ha segítségre van szükséged, kattints cikkünkre
  2. Vágd félbe a megmosott paradicsomokat. 
  3. A Garden Gourmet Grillezett falatokat tedd grilltálcára, önts alá egy csepp olajat. A spárgát és a grilltálcában levő falatokat grillen süsd készre, a spárgát enyhén sózd meg. 
  4. Míg a grillen sülnek a finom falatok, készítsd el a salátát: a rukkolát mosd meg, tedd egy tálba, öntsd rá a félbevágott paradicsomokat, morzsolj rá fetát és add hozzá az olívabogyót is. 
  5. Adagold a tetejére a kisült grillezett falatokat, locsolj rá pár csepp olívaolajat és balzsamecetet, és tálald mellé a spárgát is.