Étkezés
Könnyű nyári salátára vágysz, ami különleges, mégis egyszerűen elkészíthető? Próbáld ki ezt a receptet, amit a grillezett vegetáriánus Garden Gourmet falatkák, a roppanós spárga és a friss zöldségek tesznek üdítően ízletessé.
4
Hozzávalók
1 csomag Garden Gourmet Grillezett Falatok
500 g zöldspárga
250 g koktélparadicsom
75 g rukkola
150 g feta sajt
1 ek kapribogyó
12 db fekete olajbogyó
1 tk olívaolaj
1 tk balzsamecet
só, bors ízlés szerint
Elkészítés
- Tisztítsd meg a spárgát. Ha segítségre van szükséged, kattints cikkünkre.
- Vágd félbe a megmosott paradicsomokat.
- A Garden Gourmet Grillezett falatokat tedd grilltálcára, önts alá egy csepp olajat. A spárgát és a grilltálcában levő falatokat grillen süsd készre, a spárgát enyhén sózd meg.
- Míg a grillen sülnek a finom falatok, készítsd el a salátát: a rukkolát mosd meg, tedd egy tálba, öntsd rá a félbevágott paradicsomokat, morzsolj rá fetát és add hozzá az olívabogyót is.
- Adagold a tetejére a kisült grillezett falatokat, locsolj rá pár csepp olívaolajat és balzsamecetet, és tálald mellé a spárgát is.