Étkezés
A quesadillában többek között az a jó, hogy nagyon változatosan készíthető. Annak, hogy mit töltesz bele, csak a képzeleted szab határt. Úgyhogy nem feltétlenül kell ehhez a recepthez ragaszkodnod, variáld a hozzávalókat kedvedre! Kukorica, paprika, gomba, cukkini, padlizsán, húsok, bab, avokádó, sajtok, bármi jöhet bele, amit megkívántok, vagy ami van otthon a hűtőben.
4
Hozzávalók
- 1 db cukkini
- 4-6 db gomba
- 2 db paradicsom
- 2 db paprika
- 4 tortilla lap
- 8 ek THOMY Garlic Aioli szósz
- 250 gramm reszelt sajt
- Só, bors ízlés szerint
Elkészítés
- A cukkinit és a paradicsomot vágd karikákra, a gombát, paprikát szeleteld fel. Grilltálcán vagy serpenyőben pirítsd meg őket.
- Tedd a tortilla lap egyik felébe a sült zöldségeket, kend meg 2 ek THOMY Garlic Aioli szósszal, szórd meg sajttal, hajtsd rá a tortilla lap másik felét, és két grillrács közé fogva grillezd, míg a tortilla pirulni kezd. Ha épp nem grilleztek, tedd lecsukható tetejű melegszendvics sütőbe.