Grill zöldséges quesadilla

Étkezés
Grill zöldséges quesadilla
A quesadillában többek között az a jó, hogy nagyon változatosan készíthető. Annak, hogy mit töltesz bele, csak a képzeleted szab határt. Úgyhogy nem feltétlenül kell ehhez a recepthez ragaszkodnod, variáld a hozzávalókat kedvedre! Kukorica, paprika, gomba, cukkini, padlizsán, húsok, bab, avokádó, sajtok, bármi jöhet bele, amit megkívántok, vagy ami van otthon a hűtőben.
4

Hozzávalók

  • 1 db cukkini
  • 4-6 db gomba
  • 2 db paradicsom
  • 2 db paprika
  • 4 tortilla lap
  • 8 ek THOMY Garlic Aioli szósz
  • 250 gramm reszelt sajt
  • Só, bors ízlés szerint

Elkészítés

  1. A cukkinit és a paradicsomot vágd karikákra, a gombát, paprikát szeleteld fel. Grilltálcán vagy serpenyőben pirítsd meg őket.
  2. Tedd a tortilla lap egyik felébe a sült zöldségeket, kend meg 2 ek THOMY Garlic Aioli szósszal, szórd meg sajttal, hajtsd rá a tortilla lap másik felét, és két grillrács közé fogva grillezd, míg a tortilla pirulni kezd. Ha épp nem grilleztek, tedd lecsukható tetejű melegszendvics sütőbe.