Fűszeres báránypogácsa

Étkezés
báránypogácsa
Húsvétra vagy grill partira...
4

Hozzávalók

  • 60 dkg bárány lapocka darálva
  • 1 csokor újhagyma, vagy 1 lilahagyma apróra vágva
  • 1 csokor friss koriander apróra vágva (a koriandertől lesz igazán különleges az íze, de ha nem szereted, használj helyette petrezselymet)
  • 2 ek puha vaj
  • 1-2 gerezd fokhagyma összezúzva
  • só, bors, szárított chili ízlés szerint
  • 1 tk őrölt római kömény
  • 1 kk MAGGI Húsvarázs ételízesítő

Elkészítés

A hozzávalókat alaposan dolgozd össze, pihentesd hűtőben kb. 2-3 órát, majd formázz belőle húspogácsákat.
Grillen, vagy a sütőben, rácson süsd ki.