Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Dolce Gusto promóció a Penny áruházakban

Vásároljon legalább egy, a promócióban részt vevő terméket üzleteinkben új, regisztrált Penny törzsvásárlói kártyájával és nyerje meg az 50 db NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me kávéfőző gép egyikét!

A játészabályzat 3.pontjában feltüntetett termékek közül kell vásárolni legalább egyet! A játékban való részvétel vásárláshoz kötött, a Résztvevő bármely terméke(ke)t, bármilyen vásárlási végösszeggel megvásárolhatja a játékban szereplő termékek közül.

A játék nincs vásárlási végösszeghatárhoz kötve, minden vásárlásával részt vesz a nyereményjátékon, amennyiben az érvényes és regisztrált Penny Kártyáját a vásárlás során a pénztárosnak felmutatja, és legalább 1 darabot vásárolt a játékban szereplő termékekből.

Fenti feltételeknek megfelelő, több alkalommal történő vásárlások több vásárlásnak minősülnek, melyekkel a Játékosok a nyerési esélyüket növelhetik. A Játékban való részvételhez külön regisztráció, külön adatfeltöltés, jelentkezés nem szükséges, csak a fent leírt érvényes és regisztrált Penny Kártya.

A nyereményjáték időtartama: 2018. december 6. - december 12.

Sorsolás: 2018. december 14. 11:00

Részletek: https://www.penny.hu/penny-card/dolce-gusto-nyeremenyjatek

További részletek a Játékszabályzatban