NESTLE
NESTLE

Játssz velünk

NESTLE

Nestlé Iskolakezdési promóció a SPAR/INTERSPAR áruházakban

Vásárolj 3 db bármilyen Nestlé szeletes csokit és vigyél haza egy Balaton Bummot ajándékba!

Maggi kockákhoz ajándék Kalocsai Fűszerpaprika

Vásároljon 2 db MAGGI nagykokcát a SPAR, INTERSPAR áruházakban és megajándékozzuk egy 40 grammos Kalocsai Fűszerpaprikával!

Kezdd NESCAFÉ-val a csomagolást is!

Vigyél az útra NESCAFÉ-t és tedd teljessé a nyaralásod! Vásárolj egyszerre legalább 1000 Ft értékben NESCAFÉ termékeket a SPAR és INTERSPAR üzleteiben és nyerj!

Nyerd meg az 5 db NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me egyikét!

A játék lezárult, gratulálunk a nyerteseknek!

Válassza Nescafé To Go italainkat és nyerjen Alegria csészekészletet!

Minden NESCAFÉ TO GO ITAL megvásárlását ajándék matricával jutalmazzuk, melyet pontgyűjtő füzetbe gyűjthet.* 10 pont beváltása után AJÁNDÉK Nescafé Alegria üveg csészével jutalmazzuk.

Játssz és nyerj a 150 éves Nestlé-vel a TESCO-ban!

Játssz és nyerj a 150 éves Nestlé-vel a teljesebb családi mindennapokért! Vásárolj egyszerre Nestlé terméket legalább 1000 Ft értékben, a Tesco üzleteiben, a promóció ideje alatt! Vegyél részt a játékban, és Tiéd lehet az értékes nyeremények egyike, vagy akár a fődíj!

Nestlé gyereknap az Intersparban 2016

Vásárolj 3 db bármilyen Nestlé szeletes csokit és vigyél haza egy Balaton Bummot ajándékba!

Játssz és nyerj a Nestlével!

Tedd teljessé családod mindennapjait Nestlé termékekkel! Vásárolj Nestlé termékeket egyszerre legalább 500 Ft értékben a játék időtartama alatt a SPAR és INTERSPAR áruházakban, regisztrálj SMS beküldésével és nyerj értékes ajándékaink közül.

Maggi Csípős Tyúkhúsleves kocka ajándékba

Vásároljon 2 db MAGGI terméket a résztvevő TESCO áruházakban 2016. március 18-19-én vagy március 25-26-án és megajándékozzuk egy 66 grammos Maggi Csípős Tyúkhúsleves kockával!

Gyűjtsd a Maggi pontokat, és nyerj!

Küldj be 30 pontot a Maggi csomagolásokról, és nyerd meg az értékes heti és havi ajándékok egyikét, vagy akár a fődíjat, a VISTA Utazási Iroda európai családi nyaralását! Részletek: www.okoskonyha.hu

Oldal: 1 2
Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége Szakmai támogatónk a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége