Izgalmas, színes szendvicsek

Étkezés
Izgalmas, színes szendvicsek
Ezekkel a színpompás szendvicsekkel elkápráztathatod a vendégeket vagy a családot. Kerti partira vagy egy különleges reggelire készítsd el őket, mindenkinek tátva marad a szája!

A szendvicskészítésben is fontos, hogy ereszd el nyugodtan a fantáziádat. Egyrészt az ízek, másrészt a tálalás területén. Mert ne feledd, a szemünkkel is eszünk!  

Szóval, ne félj új ízkombinációkat használni, vagy dobj be olyan kis extrákat, amiktől egy kicsit különlegesebb lehet a szendvics. Ne gondolj túl nagy ördöngősségre, mutatunk egy-két példát, hogy mire gondoltunk. 

Kéksajtos szendvics gyümölccsel

Étkezés
Kéksajtos szendvics gyümölccsel
Ez a szendvics olyan egyszerű, hogy szinte nem is érted, miért nem jutott eddig eszedbe, ugye? Erről beszéltünk, engedd el a fantáziád! A sajt-gyümölcs kombó tényleg nagyon nyerő! A receptben fügét írtunk, de más gyümölccsel is szuper finom. Próbáld ki barackkal, körtével vagy almával is!

Bizonyos gyümölcsöknek kifejezetten jól áll a grillezés. Ha barackkal készíted a szendvicset, előtte serpenyőben kicsit pirítsd meg!

Sonkás szendvics kicsit másképp

Étkezés
Sonkás szendvics másképp
Mi lenne, ha a sonka alá ezúttal nem a hagyományos sajtkrém, vaj vagy körözött kerülne?
Gyönyörű és igazán különleges lesz a szendvics, ha zöldborsókrémmel kened meg. Elkészítheted már előző nap, hűtőben eláll, és így nem kell reggel pepecselned vele.

Szendvics grillezett gombával

Étkezés
Szendvics grillezett gombával
Ez a szendvics azért jó, mert az előző napi grillezés maradékait el tudod sütni hozzá. Mert mondanunk sem kell, hogy nem csak gombával működik, de mindenféle sült zöldséggel, vagy akár maradék sült hússal is.

A MAGGI fűszerkeverékek 6 különböző ízvariánsban kaphatók, nem tartalmaznak hozzáadott tartósítószert, és olyan alapanyagokból készültek, amiket a konyhából ismerhetsz. Te melyik MAGGI fűszerkeveréket fogod legközelebb kipróbálni? A csirke, sültkrumpli, gyros, BBQ, Grill Zöldség vagy Grill fűszermixet?