Így tedd még izgalmasabbá a húsvéti reggelit!

Életmód
Így tedd még izgalmasabbá a húsvéti reggelit!
Úgy, hogy közben rostban gazdag, tápláló ételt készítesz, és a gyerekek pedig örömmel eszik meg. Mesésen hangzik, ugye?

Reggeli gyorsan, egyszerűen, amivel a rostbeviteled is támogatod

Tévhit, hogy egy jó minőségű étel elkészítése hosszú ideig tart. Csodás főételeket lehet akár 20 perc alatt készíteni, és egy kiegyensúlyozott, szuper finom reggeli elkészítése sem kell, hogy pár percnél többet vegyen igénybe. 
Ez hétköznap a reggeli rohanásban nagyon jól jön, de hétvégén vagy ünnepnapokon sem hátrány, ha marad időd pihenni, a családdal lenni ahelyett, hogy a konyhában sürögnél-forognál. 

Az egyik ilyen egyszerű, de nagyszerű megoldást a teljes értékű gabonából készült Nestlé reggelizőpelyhek jelentik. Hozzáadott vitamin-tartalmuknak*, valamint az elkészítésükhöz használt zsírszegény tejnek és friss, szezonális gyümölcsöknek köszönhetően olyan kiegyensúlyozott és tápláló reggelit készíthetsz villámgyorsan, amit a gyerekek is imádni fognak.

Mire figyelj a gabonapehely választáskor?

Talán nem először hallod a kulcsszót: teljes értékű gabona. A Nestlé gabonapelyhei, akár gyerekeknek, akár felnőtteknek készülnek, teljes értékű gabonát tartalmaznak*. 

Miért fontos a teljes értékű gabona? 

A teljes értékű gabona és az abból készült termékek tartalmazzák a gabonaszem minden részét és annak értékes tápanyagait.  Így a teljes értékű gabonát tartalmazó élelmiszerek fogyasztása hozzájárul az szervezet élelmirost, kálium, magnézium, kalcium, B1-, B2-, B3-, B6-, E-vitamin szükségletéhez.

Dekoratív húsvéti reggeli gabonapehelyből egyszerűen

Válaszd ki a gyerekek kedvenc Nestlé gabonapelyhét! Teljesen mindegy, hogy melyiket választod, - legyen az például Chocapic, Cheerios, CiniMinis vagy a KitKat gabonapehely - bármelyikből dekoratív húsvéti reggelit tudsz varázsolni pár perc alatt.

Tedd a választott gabonapelyhet egy tálkába, keverd el kevés natúr joghurtban, és díszítsd a képen látható módon friss gyümölcsökkel, néhány szem olajos maggal! 

Még finomabb lesz a reggeli, ha a joghurtot kevés gyümölccsel vagy Nesquik kakaóitalporral összeturmixolod, mielőtt a gabonapehelyre öntenéd!

Jól jönne még pár dekoratív húsvéti recept? Nézd meg ezeket!

*A gluténmentes Corn Flakes termékcsalád kivételével.