Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Egyszerű húsvéti dekorációk gyerekekkel

Szánkózik a család

Programajánlatok a téli szünetre

Végre itt a téli szünet és ha minden jól megy, akkor az ünnepek alatt lesznek olyan napok, amikor a család együtt programozhat! Hoztunk egy-két javaslatot jó és rossz idő esetére is!

A téli szünetben a gyerekeknek rengeteg idejük felszabadul, és annak érdekében, hogy ezt az időt ne csak a képernyő előtt töltsék, találj ki olyan közös programokat, amik csábítóbbak!

Mesemúzeum

Télen a délutánok olyan hosszúnak tűnnek, mint egy egész nap. Ha már az összes mézeskalácsot megsütöttétek és van kedvetek kimozdulni, akkor próbáljátok ki a Mesemúzeumot, ahol az egész család jól fogja érezni magát a legkisebbektől a legnagyobb gyerekekig, sőt, még a felnőttek is! 
A múzeumot lehet spontán látogatni, de vannak szervezett családi napok is konkrét programajánlattal. A mese végére biztos mindenkinek jól fog jönni a táskából elővarázsolt Nestlé CHEERIOS OATs szelet, ami ellenállhatatlan mézes ízükkel nem csak a gyerekek kedvence lesz!

 

Fényvillamos

Egy jó moziprogramot, vagy délutáni színházat is ki tudtok egészíteni egy izgalmas utazással. Télen a fényvillamosok elvarázsolják a gyerekeket, meg úgy általában is szeretnek közlekedni. Ha így indultok moziba, vagy színházba, akkor legalább a levegőzés is megvolt, és környezettudatosak is vagytok.  

 

Kalandszoba kicsiknek, nagyoknak

Ha egy kicsit izgalmasabb programra vágytok, olyanra, amit kisebbek és nagyobbak is élveznek, akkor menjetek el a Rumini kalandszobába, ahova még barátokat is hívhattok, hogy a gyerekeknek még nagyobb élmény legyen. Két termet is ki lehet próbálni, és az sem baj, ha esetleg még nem olvastátok a könyveket, ezután biztosan ahhoz is kedvet kapnak a gyerekek. Amint kiszabadultatok, mehettek haza bekuckózni a kanapéra, Ruminit olvasni és forró kakaót kortyolgatni, nincs is ennél jobb egy téli estén.

 

Nestlé tippünk
Ha már hazaértetek, és tényleg innátok egy finom kakaót, érdemes kipróbálni az új NESQUIK All Natural hozzáadott cukor nélkül készült kakaót, ami a világon elsőként Magyarországon kapható.
100%-ban természetes összetevőkből, etikus forrásból származó, nyugat-afrikai kakaóból készült kakaóitalporunk azért is szuper választás, mert te magad tudod „beállítani”, mennyire legyen édes, ráadásul teljes mértékben újrahasznosítható papírtasakokban kapható, így még a környezetedre is figyelsz.