Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Csokis kalács, ahogy még nem próbáltad

A legmenőbb DIY alkotások gyerekekkel

Csupa zokni adventi naptár

Ha valamiből jó eséllyel találsz 24 darabot otthon, akkor az a kinőtt és fél pár zoknik! Csak szalag és zsineg kell, és már kész is a sok kis meglepetés! Villámgyors és nagyon vicces tippünk következik!

Adventi naptárakból nagyon szépeket lehet vásárolni is, de ha szeretnél egyedit, ellenben nem vagy a DIY varázslója, akkor ez a verzió neked szól! 

2019-ben advent első vasárnapja december 1-jére esik, érdemes így készülnöd az adventi naptárral és az adventi koszorúval. Még jó, hogy ez a naptár tényleg nagyon egyszerűen elkészíthető, így akár az utolsó pillanatban is nekiláthatsz smiley

Három hihetetlenül egyszerű lépésben elkészítheted:

  1. Egyesével tölts meg a zoknikat.
  2. Csavarj a száruk köré szép szalagot, színes zsinórt, és kösd masnira. Tehetsz rá papírból számokat, de nem hiányoznak, ha nem akarsz.
  3. Egyesével kösd fel őket sorban egy erős szalagra. Ennyi.
Ha még több kreatív, de egyszerűen kivitelezhető ötletből böngésznél, mindenképp nézd meg ötletes adventi naptár gyűjteményünket!


3 tipp a meglepetésekhez

  1. Édesség, a klasszikus: legyen egyesével csomagolt! Vehetsz pralinét vagy szeletes csokit, de tehetsz a zoknikba gabonapehely szeletet is. Az új Nestlé L’Atelier praliné finomságok, lágy töltelékkel, válogatott összetevőkkel biztos sikert aratnak majd. 
  2. Gyertya, a karácsonyi hangulathoz: tegyél néhány kicsi, de karácsonyi gyertyát vagy illatos mécsest is a meglepetések közé. Gyújtsátok meg őket közösen!
  3. Darabkákból egészet: gyerekeknek szétbonthatsz egy játékot, Lego csomagot, gyöngyöket nyaklánchoz, puzzle darabokat. Ha végül megvan az összes, készítsétek el együtt a meglepetést! 

 

Nestlé tippünk
Jöjjön pár finomság, amivel biztosan örömet tudsz okozni, és méretben is passzol a zoknikba:
Édességnek választhatsz SMARTIES drazséval töltött csokifigurát, vagy kisebb bonbonokat! Prémium L'Atelier csokoládéink most már praliné formában is kaphatók, így hát adja magát, hogy az adventi naptárba kerüljön a karamell, mandula, mogyoró és málna ízesítésű L'Atelier desszertekből is!
Kedvenc KitKat szeleteink mellett a rózsaszín Ruby KitKat és a zöld teás KitKat Matcha az ínyencek kedvence lesz.

Gabonapehely szeleteinkkel a gyerekeket és a felnőtteket is boldoggá teheted. Válaszd a gyerekek nagy kedvencét, a Chocapic vagy a Nesquik szeletet, a felnőtteket pedig lepd meg az új Cheerios Oats vagy Nestlé Fitness szeleteinkkel!