Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Egyszerű húsvéti dekorációk gyerekekkel

Szórakoztató, kreatív elfoglaltság a gyerekeknek? Ez még fejleszti is a gyerekek készségeit!

4 tuti tipp apák napjára

Június harmadik vasárnapja az apukák, nagypapák, dédpapák, keresztapák napja. Nem kérdés, a kitüntetett figyelmet ugyanúgy megérdemlik az édesapák is, mint az édesanyák. Kedveskedjetek nekik személyre szabott meglepetésekkel. 

Beszélj össze gyermekeiddel, hogy június 16-a vasárnap szóljon csak és kizárólag a „ház uráról”. Íme néhány tipp személyes ajándék készítéséhez:

Gyerekrajz

Akárcsak az édesanyák, az apukák is gyerekük saját készítésű ajándékának örülnek a legjobban. Beszéld meg a gyerekekkel, hogy készítsenek egy rajzot az édesapjának, amin együtt szerepelnek, játszanak vagy bármilyen módon köthető az apukájához. Ha kisebb gyerkőcöd van, aki még nem tud rajzolni készítsetek neki kéz- vagy lábnyomdát. Só-liszt gyurmából pillanatok alatt elkészíthetitek a lenyomatot, melyet száradás után temperával tudtok kiszínezni.

Apák napi vacsora

A férfiak szívéhez a hasukon keresztül vezet az út, tartja a híres mondás. Kedveskedjetek a ház urának egy igazi apák napi különleges vacsorával, süthettek egy finom süteményt is, de főfogásnak mindenképp készítsetek neki egy szív alakú pizzát a kedvenc feltéteivel. „Okospizza” receptünk még jól jöhet!

Közös program

A legjobb ajándék mind közül, ha úgy szervezitek, hogy ezt a napot közösen töltitek el. A program csak tőletek függ, lehet otthoni játék, kirándulás vagy akár szervezett apák napi program. 
Budapesten, a Csodák Palotája két napig tartó programsorozattal várja a családokat, kifejezetten apás játékokkal. 

Saját készítésű kupon

Reggelente apa szokta főzni a kávét? Vagy általában ő szokta kivinni a szemetet? Biztosan jól fog neki esni, ha ezt a feladatot aznap átveszi tőle valamelyik gyermeke. Készítsetek saját készítésű kupont vagy akár egy egész kuponfüzetet. A gyerekek korának megfelelő, beváltható feladatoknak csak a fantáziátok és szorgalmatok szab határt. Fűnyírás, kutyasétáltatás, szemétlevitel, egy nagy puszi vagy ölelés, mind-mind nagy örömet fog okozni apának.

 

Nestlé tippünk
Az egyedi ajándék mellé édes kísérő lehet egy tábla csokoládé. Tökéletes választás a prémium minőségű összetevőkből alkotott L’Atelier étcsokoládé, mely három fantasztikus ízben kapható.