Vegán desszertek sütés nélkül

Étkezés
Vegán desszertek sütés nélkül
Tisztán növényi alapanyagokból villámgyorsan elkészíthető szuper desszertjeinket muszáj kipróbálnod még akkor is, ha nem követed a vegán étrendet.

Egyre többen döntünk úgy, hogy akár csak időnként vagy véglegesen kiiktatjuk az állati eredetű alapanyagokat az étrendünkből. A vegán étrend egészségügyi vonatkozásai mellett bolygónkra is jótékony hatással van. Ez már elég ok arra, hogy időnként beiktassunk egy-egy vegán napot.  

Ezek a növényi alapú, vegán desszertek azért fantasztikusak, mert villámgyorsan és egyszerűen elkészíthetők, így még azok is bátran kipróbálhatják, akik kevésbé mozognak otthonosan a konyhában. 

Sőt, ha szoktatok a gyerekekkel együtt sütni-főzni, vond be őket is az elkészítésbe, élvezni fogjátok!

Vegán brownie golyók sütés nélkül

Étkezés
Vegán brownie golyók sütés nélkül
10 perc, 5 alapanyag, és máris kész vannak ezek a gluténmentes, vegán, brownie ízű golyók. Nem kell sütni, nem kell hozzá millió lépést követni a szakácskönyvben, és gyakorlatilag elronthatatlan. Ja, és elképesztően finom!

 

Ha éppen nincs kedved vagy időd még egy villámdesszertet sem elkészíteni, de harapnál valami finomságot, ezt ne hagyd ki! 
2021 szeptembertől már Magyarországon is kapható a Vegán KitKat! A 100%-ban fenntartható forrásból származó kakaóból készült finomság tökéletesen hozza a már jól megszokott ropogós ostya és krémes csokoládé összhangját, mindezt teljesen növényi alapanyagokkal.  
Mi nagyon büszkék vagyunk rá, te megkóstolod? 
A chia puding az egyik legegyszerűbben és legváltozatosabban elkészíthető pohárdesszert, amit egyébként reggelire is bátran ehetsz. Ízesítsd különböző fűszerekkel, kakaóval, és tálalj mellé idénygyümölcsöt! Kattints a receptért, amit aztán ízlés szerint változtathatsz.