Rakott csirke zöldségekkel

Étkezés
Rakott csirke zöldségekkel
Mint minden rakott ételnél itt is csak az összeállítással kell foglalkoznod, a többit elintézi a sütő. Úgyhogy igazi időspórolós finomság ez, amit kedvedre variálhatsz.
4

Hozzávalók

  • 50 dkg csirkemell ujjnyi csíkokra vagy kockákra szeletelve 
  • 1 kis fej karfiol rózsáira bontva 
  • 2 kis fej brokkoli rózsákra szedve 
  • 2-3 db burgonya 
  • 2,5 dl tejszín 
  • 120g sajt reszelve 
  • 1 csomag MAGGI Tejszínes négysajtos csirkemell alap

Elkészítés

  1. A karfiolt és a brokkolit párold meg, vagy vízben főzd roppanósra. 
  2. A krumplit sós vízben, héjában főzd meg, majd ha megfőtt, pucold meg és szeld karikákra. 
  3. A MAGGI Tejszínes négysajtos alapot keverd össze a tejszínnel. 
  4. Egy tűzálló edény aljára helyezd el a felszeletelt krumplit, erre jöhet a brokkoli és a karfiol, majd a csirke.  
  5. Az egészet öntsd nyakon a MAGGI Tejszínes négysajtos alappal, a tetejére pedig szórj reszelt sajtot.