BBQ Portobello Burger

Étkezés
BBQ Portobello Burger
Gyújtsd be a grillsütőt, és élvezd az enyhén csípős, gombás BBQ Vegán Burger ízeit, amely zamatos vegán burgerünkből készül.
4

Hozzávalók

  • 2 csomag Garden Gourmet Vegán Burger
  • 8 nagy fej portobello gomba
  • 2 db paradicsom
  • 1 csomag rukkola
  • 1 szál bazsalikom
  • 1 csomag vegán termék mozzarella helyettesítésére

Szószhoz

  • 150 g szárított paradicsom 
  • 100 g sült vagy grillezett paprika 
  • 1 szárított chili
  • 1 evőkanál fenyőmag 
  • 2 gerezd fokhagyma 
  • 25 g vegán reszelt termék sajthelyettesítésére
  • extra szűz olívaolaj 
  • só és bors ízlés szerint

Elkészítés

  1. Először is készítsd el a vörös pesto szószt! Ehhez az összetevőket egyszerűen turmixold krémes állagúra, sózd, borsozd ízlés szerint.
  2. Szeleteld fel a paradicsomot és a vegán terméket, vágd le a gombák szárát, és mosd meg a rukkolát.
  3. Grillezd meg a burger pogácsát és gombát, fűszerezd ízlés szerint.
  4. Ezután nem maradt más hátra, mint hogy összeállítsd a burgert. Mivel buci helyett gombát használunk, a tányérra tedd le fejjel lefelé az egyik fej grillezett gombát, szórj rá rukkolát, erre tedd a vegán burgert, majd a vegán terméket és a paradicsomot. Kend meg a zamatos, fűszeres pesto szósszal, díszítsd bazsalikommal, és a tetejére tegyél még egy fej grillezett gombát.