Étkezés
Gyújtsd be a grillsütőt, és élvezd az enyhén csípős, gombás BBQ Vegán Burger ízeit, amely zamatos vegán burgerünkből készül.
4
Hozzávalók
- 2 csomag Garden Gourmet Vegán Burger
- 8 nagy fej portobello gomba
- 2 db paradicsom
- 1 csomag rukkola
- 1 szál bazsalikom
- 1 csomag vegán termék mozzarella helyettesítésére
Szószhoz
- 150 g szárított paradicsom
- 100 g sült vagy grillezett paprika
- 1 szárított chili
- 1 evőkanál fenyőmag
- 2 gerezd fokhagyma
- 25 g vegán reszelt termék sajthelyettesítésére
- extra szűz olívaolaj
- só és bors ízlés szerint
Elkészítés
- Először is készítsd el a vörös pesto szószt! Ehhez az összetevőket egyszerűen turmixold krémes állagúra, sózd, borsozd ízlés szerint.
- Szeleteld fel a paradicsomot és a vegán terméket, vágd le a gombák szárát, és mosd meg a rukkolát.
- Grillezd meg a burger pogácsát és gombát, fűszerezd ízlés szerint.
- Ezután nem maradt más hátra, mint hogy összeállítsd a burgert. Mivel buci helyett gombát használunk, a tányérra tedd le fejjel lefelé az egyik fej grillezett gombát, szórj rá rukkolát, erre tedd a vegán burgert, majd a vegán terméket és a paradicsomot. Kend meg a zamatos, fűszeres pesto szósszal, díszítsd bazsalikommal, és a tetejére tegyél még egy fej grillezett gombát.