Ha eddig nem próbáltad, mert azt hitted, túl macerás, itt az idő! A harcsapaprikás elkészítése roppant egyszerű, az eredmény pedig fantasztikus!
      
            A halfogyasztás Magyarországon sajnos jóval az ajánlott mennyiség alatt van. Hozd be hát a lemaradást ezzel a harcsapaprikással!  Ezt a fogást még általában azok is imádják, akik amúgy nem nagy halrajongók.
Egyszerűen elkészíthető, nem is túl időigényes, de annál finomabb. Tökéletes választás egy hétvégi ebédre, de a karácsonyi menüben is méltó helyet foglal el.
Harcsapaprikás
  
      
    
  
  
    
    
  Hozzávalók
    
            
	- 1 fej vöröshagyma felaprítva
 
	- 60 dkg harcsafilé
 
	- 2 db paradicsom apróra vágva
 
	- 2 db lecsópaprika apróra szeletelve
 
	- 1 db MAGGI Magyaros Halászlékocka
 
	- só, bors ízlés szerint
 
	- 1 tk fűszerpaprika
 
	- 2 ek olaj
 
 
      
   
  Elkészítés
    
            
	- A halszeleteket vágd kb 2 cm-es kockákra, sózd meg őket, és tedd félre, amíg a pörkölt alapot elkészíted. ( Ha szereted a fokhagymát, 2 gerezdet zúzz öszze, és keverd össze a sózott hallal)
 
	- A finomra vágott hagymát olajon pirítsd üvegesre, vedd le a tűzről, keverd össze a pirospaprikával, majd öntsd fel 1,5 dl vízzel, és add hozzá a MAGGI Magyaros Halászlékockát. Most már visszateheted a tűzre.
 
	- Amikor forr, tedd bele az apróra vágott paradicsomot és paprikát, és alacsony lángon főzd 15-20 percig. Ha elfő a leve, pótold még vízzel.
 
	- Tedd bele a kockára vágott halszeleteket, és főzd további 4-5 percig. 
 
	- Egy tálkába tegyél 1 ek tejfölt, 1 ek lisztet, önts rá annyit a pörköltszaftból, hogy jól el tudd keverni. Keverd simára, majd öntsd vissza a pörköltbe, és óvatosan keverd át, rottyants rajta még egyet. 
 
	- Ízlés szerint sózd, borsozd.
 
Köretnek készíts hozzá túrós csuszát!
 
      
   
   
   
 
Tudtad? A MAGGI Pörköltszaftkocka kiváló minőségű magyar pirospaprika felhasználásával készült. Ráadásul szárított összetevőkből áll, ezzel biztosítva a termékek eltarthatóságát, melynek köszönhetően nincs szükség tartósítószer hozzáadására sem.