Melegedjetek csokifondü mellett

Étkezés
Melegedjetek csokifondü mellett
Könnyen elkészíthető, különleges desszert minőségi csokoládéból. Ünnepekre, baráti összejövetelekre vagy akár egy kerti sütés után is biztos siker. Ha friss gyümölcsöt mártogattok bele, a vitaminbevitelről is gondoskodsz.

A fondüzés remekül összehozza az embereket, hiszen lényege az, hogy a társaság egy közös fondü tálból mártogat, de remek választás egy romantikus vacsorához is.  

Fondüt nem csak sajtból készíthettek. Édesszájúak kedvence a csokifondü, ami a baráti összejövetelek egyik nagy slágere. 

A fondü elengedhetetlen kelléke a fondü készítő edény, szerencsére ezt már nagyon egyszerű beszerezni. Úgyhogy ne hagyd, hogy ez eltántorítson attól, hogy kipróbáld a csokifondüt.

Csokifondü recept

Étkezés
Csokifondü recept
Az egyik legmenőbb édesség, de a mértékletességre tényleg nagyon figyeljetek, itt ugyanis könnyű megfeledkezni róla!

Ahhoz, hogy a csokifondü igazán ízletes legyen, fontos, hogy mindig minőségi alapanyagokat használj. Ez egy különleges desszert, amit a jó minőségű csoki tesz még különlegesebbé. 

Nyugodtan kísérletezz ízesített csokival is. A BOCI sárbarackos-kekszes tejcsokoládé vagy a BOCI Tiramisu étcsokoládé például kitűnő választás.