Két menő tipp az augusztusi bakancslistádhoz

Életmód
bicikli túra
Mit érdemes még nyárra tervezni? Olyan ötleteket adunk, amihez nem kell hosszan szervezni, de szuper emlékek lesznek a nyárról.

Grillezős esték csillaghulláshoz 

Egyeztess barátaiddal, kinél lehet a szabad ég alatt összegyűlni, és adjátok át magatokat az illatok, ízek és a látvány varázsának. A finom grillételek elkészítése után helyezzétek magatokat kényelembe, és élvezzétek a csillagos eget. Idén az augusztusi csillaghullást, a perszeidákat augusztus 10. és 15. között érdemes várni! Bár a leglátványosabb estére augusztus 13-án számíthatsz, jó program lehet ez a hosszú hétvégére is! 

Olyan helyszínt válasszatok, mely lehetőleg a város központjától távol esik. Emellett az időjárás előrejelzést is figyeljétek, nehogy felhős legyen az ég! 

Két keréken vízparton 

Hogy a mozgás se maradjon ki, kerékpárral fedezd fel a Balatont, a Fertő-tó környékét, a Tisza-tavat vagy a Velencei-tavat! A mozgás öröme mellett így vízpart közelében tölthetsz akár egy egész hosszú hétvégét.  

Vigyetek magatokkal sátrat, lépjetek ki a komfort zónából! A kaland így garantált. 

Pest megyében rövidebb, kerékpáros vízparti túrákhoz érdeklődj a Vízműveknél a védterületi belépési engedélyről, ennek birtokában lehet a gátakon kerékpározni például a Csepel-szigeten vagy a Szentendrei-szigeten. Varázslatos helyekre juthattok el így!

A nyári hangulathoz jól illik a limitált kiadású BALATON szelet, melyet bármilyen programra könnyen magaddal vihetsz!