Így támogasd testi-lelki jóllétedet nőként!

Életmód
Így támogasd testi-lelki jóllétedet nőként!
Hogyan állj helyt a nőként úgy, hogy közben testi és lelki jóllétedről sem feledkezel meg? Nőnapi cikkünkben megmutatjuk hogyan lehetséges ez!

Nőként képes vagy irányítani a sorsodat, válladon vinni a családot, elvezetni egy vállalatot...hatást gyakorolsz, hidat építesz, a frontvonalban vagy, történelmet írsz. Anya vagy, társ vagy, támogató, befogadó és gyengéd vagy. Női energiáiddal élettel, melegséggel töltöd meg a világot. 

A mindennapi lelki és fizikai helytállás közepette fontos az önazonosság megtartása, a testi és pszichés jóllét. Ehhez pedig elengedhetetlen az öngondoskodás képességének elsajátítása. 

Most egy csokorba szedtük az Egészségügyi Világszervezet ajánlásait, melyek a mindennapi lelki és fizikai jóllét alapjait adják.

  • Tarts néha szünetet! Találj időt arra, hogy összeszedd gondolataid, és néha arra is, hogy kicsit kiszállj a mókuskerékből, és csak töltődj!  
  • Vedd körül magad olyan emberekkel, akik körében biztonságban és szeretve érzed magad! Maradjatok közel egymáshoz akkor is, ha nem vagytok együtt! 
  • Engedd meg magadnak a kikapcsolódást, relaxálj! A stressz és a szorongás leküzdéséhez válassz olyan tevékenységeket, amelyeket élvezel, melyek erőt adnak és inspirálnak! 
  • Tervezz! Állíts fel célokat és alakíts ki rendszert a mindennapjaidban! 
  • Értelmezd tested jelzéseit, vegyél részt szűrővizsgálatokon! 
  • Támogasd egészséged tudatos döntésekkel! Élj aktívan, táplálkozz kiegyensúlyozottan és változatosan és ne feledkezz meg a pihentető éjszakai alvás fontosságáról sem!

A női jóllét szolgálata alapvető érdekünk

A Nestlé Health Science üzletágánál a táplálkozástudományi szektor nemzetközileg elismert, vezető szereplőjeként szenvedéllyel kutatjuk a női szervezet speciális igényeit is figyelembe véve a társadalom elöregedésével, életkorral és életmóddal összefüggő betegségek biztonságos, természetes és hatékony megoldásait. Az emésztőrendszeri betegségek táplálásterápiája egyike azoknak a területeknek, ahol a Nestlé Health Science úttörőnek számít.  Az emésztőrendszeri problémák különösen jellemzőek nők esetében, a kismamák, a szoptatós anyukák, és az idősebb nők körében. 

Részben hidrolizált guargumi rostot tartalmazó termékünk az OptiFibre® a világ több mint 30 országában sikerrel segít nap mint a nap az emésztési problémák, így a székrekedés kezelésében, illetve a napi rostbevitel támogatásában. Sokoldalú felhasználhatósága és természetes növényi eredete lehetővé teszi, hogy a napi étkezési rutin részeként járuljon hozzá az egészséges bélflóra egyensúlyához és kínáljon – nem csak tüneti megoldást – az emésztési panaszokra.   

Tudjon meg többet weboldalunkon: www.optifibre.hu  

OptiFibre® termékünket keresse a gyógyszertárakban.  
OptiFibre® speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer bélmotilitási zavarok (székrekedés, hasmenés, irritábilis bél szindróma) diétájában.  

 

Fontos figyelmeztetés: orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Gyermekeknek 3 éves kortól adható. Kizárólagos tápanyagforrásként nem alkalmazható.