Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Ismerkedjetek az őszi természettel!

Tuti tippek Halloween receptekhez

Tökfaragás, ijesztő jelmezek? Készüljetek velünk Halloween-re!

Habár hazánkban nincs hagyománya, a halloween-i szokások egy része kifejezetten szórakoztató. Ha amúgy is szeretitek a kreatív programokat, faragjatok tököt a gyerekekkel, vagy dekoráljátok ki a lakást! Tippjeinkkel tényleg jó móka lesz.

Igen, Magyarországon a Halloween nagyon megosztó. „Megint egy külföldi szokás, amit megpróbálnak ránk erőltetni.” – mondják sokan. És bár tényleg inkább az angolszász kultúrákban elterjedt ünnep a Halloween, köthető hozzá egy sor olyan szokás, amit már csak a szórakozás kedvéért is érdemes követni. Így legalább lesz még egy ok, hogy kiszakadjatok a hétköznapok mókuskerekéből, és különleges családi programokat szervezzetek.

Gyerekes szülőként vagy kreatív felnőttként a Halloween remek apropó a ház kidekorálására, arra, hogy őszi hangulatot varázsoljatok a környezetetekbe, na meg persze feldobjátok pár rémisztő kiegészítővel. Csak a vicc kedvéért.

Milyen kreatív programokkal tehetitek a Halloween időszakot szórakoztatóvá?

  • Faragjatok töklámpást! Bár maga a faragás felnőtt munka, a minta rajzolásába és más részfeladatokba a gyerekek is besegíthetnek.
  • Ha nem szeretnétek farigcsálni, elég, ha kifestitek a tököt, szuper ötleteink vannak.
  • Készítsetek őszi lakásdekort, ne hagyjátok ki a rémisztő motívumokat sem!
  • Mégis szerveznétek egy spontán bulit? Dobjatok össze gyorsan egy rémes jelmezt!

Ugye, így már milyen jól hangzik?

Nestlé tippünk
A kreatív programok közben jólesik majd egy kis kényeztető pihenés! Gyorsan készíts magadnak egy finom kávét az új csomagolásban kapható Nescafé Classic-ból, vagy lepd meg magatokat valami édes finomsággal! Mit szólnátok mondjuk az új BOCI Buborék csokikhoz? A BOCI Buborék már 4 féle ízben kapható: étcsokis, tejcsokis, fehércsokis és kókuszos változatban. Nehéz lesz választani, ugye?


Szeretnél pár tippet tökfaragáshoz? Vagy dekoratív fogásokhoz keresel receptet halloween témában? Kattints cikkeinkre, és lesd el tippjeinket!

Így faraghatsz szuper töklámpást!
Könnyen megvalósítható, nagyon dekoratív vendégváró falatkák? Jópofa receptek halloween buliba? Jó helyen jársz, kattints!
Egyszerűen elkészíthető, szuper menő dekorációért ne keress tovább, itt megtalálod!
Ha pedig kilátásban van egy jó kis buli, ezekkel a halloween sminkekkel biztosan sikered lesz.