Étkezés
Spárga szezonban ez a saláta recept jól fog jönni.
Ha tavasz, akkor spárga. Spárga minden mennyiségben. Salátában is.
Ha tavasz, akkor spárga. Spárga minden mennyiségben. Salátában is.
2
Hozzávalók
- 1 csomag zöld spárga
- 1/2 bögre kuszkusz
- 4 db hónapos retek
- 1 csokor petrezselyem finomra aprítva
- só ízlés szerint
- 1 csomag Garden Gourmet Falafel
Elkészítés
- A kuszkuszt tedd kétszeres mennyiségű forró, sós vízbe, és fedő alatt hagyd állni, míg felszívja a vizet, és puha lesz.
- A spárgát alaposan tisztítsd meg, tedd forrásban levő vízbe és főzd, amíg megpuhul, de még roppanós marad. Ez kb. 5 – 7 perc.
- Míg a spárga fő, készítsd el a Garden Gourmet Falafelt csomagoláson leírtak alapján.
- Amikor a spárga megfelelő állagúra puhult, öntsd le róla a forró vizet, és engedj rá hideg vizet. Így akadályozhatod meg, hogy a spárga a hő hatására túlpuhuljon.
- A főtt spárgát vágd kb. 2 cm-es darabokra, a retket pedig vékony karikákra. Enyhén sózd meg őket.
- Keverd a zöldségeket és a felaprított petrezselymet a kuszkuszhoz, tálald mellé a Garden Gourmet Falafel golyókat.