Spárga saláta kuszkusszal és falafellel

Étkezés
Spárga saláta kuszkusszal
Spárga szezonban ez a saláta recept jól fog jönni.
Ha tavasz, akkor spárga. Spárga minden mennyiségben. Salátában is.
2

Hozzávalók

  • 1 csomag zöld spárga
  • 1/2 bögre kuszkusz
  • 4 db hónapos retek
  • 1 csokor petrezselyem finomra aprítva
  • só ízlés szerint
  • 1 csomag Garden Gourmet Falafel

Elkészítés

  1. A kuszkuszt tedd kétszeres mennyiségű forró, sós vízbe, és fedő alatt hagyd állni, míg felszívja a vizet, és puha lesz.
  2. A spárgát alaposan tisztítsd meg, tedd forrásban levő vízbe és főzd, amíg megpuhul, de még roppanós marad. Ez kb. 5 – 7 perc. 
  3. Míg a spárga fő, készítsd el a Garden Gourmet Falafelt csomagoláson leírtak alapján.
  4. Amikor a spárga megfelelő állagúra puhult, öntsd le róla a forró vizet, és engedj rá hideg vizet. Így akadályozhatod meg, hogy a spárga a hő hatására túlpuhuljon. 
  5. A főtt spárgát vágd kb. 2 cm-es darabokra, a retket pedig vékony karikákra. Enyhén sózd meg őket.
  6. Keverd a zöldségeket és a felaprított petrezselymet a kuszkuszhoz, tálald mellé a Garden Gourmet Falafel golyókat.