Étkezés
Paradicsomos húsgolyók helyett kóstold meg ezt a zöldséggolyó receptet. A gyerekek nagy kedvence lesz!
2
Hozzávalók
- 1 csomag Garden Gourmet Zöldséggolyók
- 1 db konzerv paradicsom, szeletelt (400 g)
- 1 db kis vöröshagyma apróra vágva
- 1 gerezd fokhagyma összezúzva
- 2 ek olaj
- só, bors ízlés szerint
Elkészítés
- A felaprított vöröshagymát forró olajon pirítsd üvegesre, a végén add hozzá a zúzott fokhagymát is, és süsd tovább 1 percig.
- Öntsd rá a paradicsomot, majd miután forrni kezd, lassú tűzön főzd 15 percig, sózd, borsozd ízlés szerint.
- Tedd a paradicsomszószba a Garden Gourmet Zöldséggolyókat, és főzd további 5 percig.
- Tálald teljes kiőrlésű lisztből készült tésztával vagy barnarizzsel!