Étkezés
2
Hozzávalók
- 2 csirkecomb
- 1 avokádó
- 8 db koktélparadicsom
- 1 szál rozmaring
- 1 kk pirospaprika
- 1 ek méz
- só, bors ízlés szerint
- 1 ek olívaolaj
- citromlé
- THOMY Édes-Savanyú szósz
- 200 g bulgur
Elkészítés
- A rozmaringot vágd apróra, keverd össze a mézzel, 1 ek olajjal, pirospaprikával, sóval és borssal, majd a páccal kend be a csirkecombokat. Hagyd állni egy órát.
- Grillen, parázs fölött kb. 35-40 perc alatt vagy 180 fokra előmelegített sütőben kb. 40 perc alatt süsd aranybarnára.
- Míg a csirkecombok sülnek, készítsd el a köretet is: a bulgurt 2-szeres mennyiségű forró, sós vízben főzd meg, az avokádót vágd félbe, a húsát kanállal óvatosan kanalazd ki. Grillen vagy forró, enyhén olajozott serpenyőben a vágott oldalával lefelé süsd meg, sózd, borsozd, majd önts rá kevés citromlevet. Ugyanígy grillen vagy serpenyőben a koktélparadicsomokat is süsd meg.
- Tálaláskor kínálj mellé THOMY Édes-Savanyú szószt, amitől igazán izgalmas lesz ez a finomság.