Étkezés
Készíts egy nagyobb adagot az egész családnak 20 perc alatt, és mindenki vihet belőle ebédre. Teszteld a gyerekeket: vajon észreveszik, hogy nem csirkehusit esznek?
Hozzávalók
- 1 csomag Garden Gourmet Grillezett Falatok
- 150 g quinoa
- 3 db kaliforniai paprika – vagy más friss zöldség ízlés szerint
- pár db római saláta levél
- 1/2 kis fej lilahagyma - elhagyható
- 1/4 kígyóuborka
- 1 db citrom
- 125 ml növényi készítmény
- ½ gerezd fokhagyma
- 8-10 szem olívabogyó
- 1 ek oliva olaj
- só, bors ízlés szerint
Elkészítés
- A quinoát 2-szeres mennyiségű vízben főzd puhára.
- Az uborkát nagylyukú reszelőn reszeld le, sózd meg, majd hagyd állni pár percig. Mikor elkezd levet ereszteni, a kezeddel alaposan nyomkodd ki, majd keverd össze a növényi készítménnyel 1 ek olívaolajjal, a fokhagymával és add hozzá a citromlevet.
- A paprikát vágd csíkokra, a lilahagymát félbevágott karikákra.
- Készítsd el a Garden Gourmet Grillezett falatokat a csomagon feltüntetett leírás alapján.
- Mikor a quinoa kihűlt, keverd bele az olívabogyókat.