Gombás-zöldborsós rizottó

Étkezés
Gombás-zöldborsós rizottó
A rizottó készítés sosem volt ennyire egyszerű, mint most. A MAGGI új rizottó termékcsaládunk alapja egy különleges rizottó rizsfajta, a carnaroli rizs, amelyet krémes szósszal tettünk teljessé.
4

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát vágd apróra, és az olajon pirítsd üvegesre. 
  2. Add hozzá a rizst, pirítsd össze a hagymával és a zöldborsóval 30 másodpercig folyamatos kevergetés közben.
  3. Adj hozzá 700 ml hideg vizet, a szószos tasak tartalmát, keverd össze, és forrald fel.
  4. Közepes lángon, kevergetés mellett főzd 15 percig. Vedd le a tűzről, add hozzá a vajat, alaposan keverd össze és hagyd állni lefedve 5 percig.