Étkezés
A rizottó készítés sosem volt ennyire egyszerű, mint most. A MAGGI új rizottó termékcsaládunk alapja egy különleges rizottó rizsfajta, a carnaroli rizs, amelyet krémes szósszal tettünk teljessé.
4
Hozzávalók
- 1 csomag MAGGI gombás rizottó parmezános szósszal
- 1 kis fej vöröshagyma
- 25 dkg zöldborsó
- 25 g vaj
- 2 ek olaj
- 700 ml víz
Elkészítés
- A hagymát vágd apróra, és az olajon pirítsd üvegesre.
- Add hozzá a rizst, pirítsd össze a hagymával és a zöldborsóval 30 másodpercig folyamatos kevergetés közben.
- Adj hozzá 700 ml hideg vizet, a szószos tasak tartalmát, keverd össze, és forrald fel.
- Közepes lángon, kevergetés mellett főzd 15 percig. Vedd le a tűzről, add hozzá a vajat, alaposan keverd össze és hagyd állni lefedve 5 percig.