Étkezés
Mert a zsenge zöldborsó annyira tökéletes, hogy kár lenne csak a zöldborsólevesbe tartogatni.
4
Hozzávalók
- 500 g megpucolt zöldborsó
- 1 csomag madársaláta vagy rukkola
- 2 szál újhagyma felkarikázva
- 3-4 piros retek vékony karikákra vágva
- kígyóuborka vagy cukkini vékony karikákra vagy szeletekre vágva
- 1 csokor petrezselyem apróra vágva
Az öntethez
- 4 ek olívaolaj
- 1 ek balzsamecet
- csipet só
Elkészítés
- Ha nem elég zsenge a borsód vagy nem szeretnéd nyersen fogyasztani, forró vízben főzd a megpucolt borsót 3 percig, majd öntsd le róla a vizet és csöpögtesd le.
- A salátaöntet összetevőit alaposan keverd össze, majd forgasd bele a saláta összetevőit