Paszternákos répa röszti

Étkezés
Répa, paszternák röszti
Ez a röszti biztos ízleni fog!

Hozzávalók

  • 2 sárgarépa, meghámozva és lereszelve
  • 2 paszternák, meghámozva és lereszelve
  • 1½ teáskanál kömény
  • 15 g friss koriander, apróra vágva
  • 50 g Balviten PKU Krakkói lisztkeverék
  • 30 ml fehérjeszegény tejhelyettesítő
  • 1 teáskanál olaj

Elkészítés

  1. Egy nagy tálban keverjük össze a sárgarépát, a paszternákot, a köményt, a koriandert, a Balviten PKU Krakkói lisztkeveréket és a fehérjeszegény tejhelyettesítőt
  2. Tegyük az olajozott serpenyőt közepes lángra, majd helyezzük bele a massza felét, és formáljunk belőle egy vékony kört.
  3. Süssük 5-10 percig mindkét oldalát, vagy amíg aranyszínű nem lesz.
  4. Ismételjük meg a maradék keverékkel.

Ezt a receptet kifejezetten az alacsony fehérjetartalmú diétához terveztük. Az allergén és egyéb termékinformációkat ellenőrizd a címkén.

  Energia (kcal) Fehérje (g) Zsír (g) Szénhidrát (g) Phe (mg)
100g 104 1,5 3,0 17,1 0,7