Különleges húsvéti tojásdíszítés egyszerűen

Gyerek
Tojásfestés
Ha nem ragaszkodtok a hagyományos húsvéti tojásfestő technikákhoz, vagy a tojást nem csak a locsolóknak szánjátok, hanem lakásdísznek is, próbáljátok ki ezeket a tojásdíszítéseket!

A locsolkodás ma már sok helyen nem szokás, ezért a tojásfestés is gyakran elmarad. Pedig kevés ennél szórakoztatóbb kreatív családi program van, ráadásul a legtöbb gyerek imádja. És nem csak a lányok!

Próbáljátok ki ezeket a tojásdíszítéseket, mert gyönyörűek, elkészítésük egyszerű, és jó móka. Locsolóknak, és lakásdísznek egyaránt tökéletes.

1. Betekerve

tojasfestes – betekerve

Ehhez nem is kell „rendes” tojást használni, a hobbiboltban kapható polisztirol tojások tökéletesek hozzá.

A tojást kend be ragasztóval (egyszerre csak egy keskeny sávot), és tekerj rá szorosan spárgát vagy színes fonalat.

2. Festés másképp

tojasfestes – másképp

Különböző mintákat festhettek a tojásokra színes akrilfestékkel. Szabadkézzel is csinálhatjátok, de nehezebb mintáknál segíthet, ha sablont használtok.

3. Kell egy kis glamúr!

tojasfestes – glamúr

A tojásdekor rögtön szuper elegáns lesz, ha fémes sprayfestéket használtok.

4. Nem csak a gyerekeknek!

tojasfestes – emoji

Emoji figurás tojást is festhettek akrilfestékkel és/vagy filctollal. A húsvéti családi program nagy kedvencei lesznek!

A SMARTIES húsvéti csokifigurák amellett, hogy ízletesek, nagyon dekoratívak is. Csodás díszei lesznek a húsvéti lakásdekornak, tedd őket az asztalon egy szép tálban a festett tojások mellé! Ha pedig kibontjátok őket, a mértékletességre mindig figyeljetek oda!

Te tudod, hogyan kerülnek a SMARTIES drazsék a csokifigurákba? És azt, hogy ezek a cuki édességek Magyarországon, Diósgyőrben készülnek? Olvass további érdekességeket a témában korábbi cikkünben!