Kedvenc tavaszi leves receptjeink

Étkezés
Kedvenc tavaszi leves receptjeink
A friss tavaszi levegő, a piacokon egyre bővülő zöldségkínálat egyértelműen egy finom levesért kiált, ugye? Szemezgess gyűjteményünkből, és lesd el, hogy lehet ínycsiklandó levest főzni akár percek alatt!

Tényleg igaz a mondás, hogy egy jó levesnek órákig kell rotyognia a tűzhelyen? Néhány kivételtől eltekintve a válasz egyértelműen nem. 

Egy finom zöldségkrémleves villámgyorsan elkészíthető, és nem is kell nagyon túlbonyolítani a fűszerezést, a zöldség zamata szinte teljesen elég a sikerhez. Zöldségkrémlevest télen-nyáron egyszerűen főzhetsz, hiszen a piacon mindig van valamilyen zöldség, ami tökéletes a célra. Cukkini, sárgarépa, karalábé, karfiol vagy zeller? Mindegyikből elképesztően finom levest készíthetsz. 

A kiegyensúlyozott táplálkozás szempontjából is nagyon fontos a zöldségfogyasztás, úgyhogy mindenképp érdemes a zöldségleveseket rendszeresen beilleszteni az étrendbe. 
Arról nem is beszélve, hogy a zöldségkrémlevesek igazi gyerekbarát receptek tudnak lenni, főleg, ha feldobod őket pár izgalmas feltéttel

Próbáld ki kedvenc zöldség krémleves receptjeinket, és zsebeld be az elismeréseket!

Vegyes zöldségkrém leves

Étkezés
Krémleves vegyes zöldségekből
Ez egy igazi mindent bele zöldségleves, amiből a zöld színű zöldségeket kifejezetten kihagytuk. Azért is nagy kedvenc ez a leves, mert sokféle zöldséget el lehet benne rejteni, ráadásul habarni, rántani sem kell.

 

A legegyszerűbb leves receptjét keresed?

A hazai ízlésvilágot megtartva mostantól új csomagolásban kaphatók Maggi leveseink. Kóstold meg őket, és válaszd ki kedvenceidet!

A jól ismert házias ízek mellett leveseink nagy előnye, hogy akár 10 perc alatt gőzölgő levest tálalhatsz a segítségükkel.
Új csomagolásunk méretét kisebbre szabtuk, hogy ezzel is  környezettudatosabbak  legyünk. Emellett minden tasakon jól látható helyre tettük a főzési időt és az adagszámot jelölő ikont.