4 tipp, amivel feldobhatod a krémleveseket

Étkezés
különböző színű krémlevesek
Próbáld ki tippjeinket, és tedd különlegessé a legegyszerűbb krémlevest is.

Sajtgolyó

Ehhez egy tojást 1 ek kefirrel verj habosra, majd adj hozzá 2 ek búzadarát, és 5 dkg reszelt sajtot. Fűszerezd, sóval, borssal, szerecsendióval. Adhatsz hozzá apróra vágott petrezselymet is. 
A masszából formázz diónyi gombócokat, és a forrásban lévő sós vízben főzd kis lángon 10 percig.

Ha egyszerűbben szeretnéd megúszni, a sima mini mozzarella golyók is fantasztikusak egy forró krémlevesben.

Pirított zöldségek

Hirtelen nagy lángon piríts zöldségeket (gombát, spárgát, cukkinit), és tálald a leves mellé.

Pirított magok

Mogyoró, mandula, dió, tökmag, minden jöhet, száraz serpenyőben egy kicsit megpirítva.

Ízesített olajok

Ezeket te is elkészítheted otthon. Kevés olívaolajba tegyél ízlés szerint fűszereket, süsd addig, míg a fűszer illatozni kezd, de nem ég meg. Szűrd át az olajat, és locsolj belőle egy keveset a leves tetejére. Az így készült chili olaj, fokhagymás olaj vagy bazsalikomos olaj egyenesen fantasztikus!

Ha nincs időd sokat főzőcskézni, de vágynál egy finom levesre, próbáld ki a MAGGI megújult krémleveseit, melyek csak olyan alapanyagokból készülnek, melyek a saját konyhádból is ismerősek.