Húsmentes fogás az uzsonnásdobozban

Étkezés
Húsmentes fogás az uzsonnásdobozban
Munkába vagy iskolába is csomagolhatod ezt a 20 perc alatt elkészíthető fogást, ami finom, tápláló és még mutatós is.

Megszólalásig úgy néz ki, mintha csirkefalatkák lennének, pedig ezek a Garden Gourmet Grillezett falatkák bizony húsmentesek. Ha a böjti időszakban is szeretnél fehérjedús, változatos fogásokat illeszteni a menübe, vagy egyszerűen szeretnél több növényi eredetű finomságot enni, ezt a receptet mindenképp próbáld ki! 

Termékeinket azoknak fejlesztettük, akik csökkenteni szeretnék húsfogyasztásukat, de nem szeretnének lemondani a hagyományos receptek ízvilágáról. Garden Gourmet termékcsaládunk egyszerűen elkészíthető, változatos, az egészségtudatos és kiegyensúlyozott étrendbe beépíthető növényi alapú finomságokat kínál, ami hozzájárul a napi fehérje bevitelhez.

Görögös grillezett falatok

Görögös grillezett falatok

Hozzávalók

  • 1 csomag Garden Gourmet Grillezett Falatok  
  • 150 g quinoa  
  • 3 db kaliforniai paprika – vagy más friss zöldség ízlés szerint 
  • pár db római saláta levél 
  • 1/2 kis fej lilahagyma - elhagyható 
  • 1/4 kígyóuborka 
  • 1 db citrom 
  • 125 ml növényi készítmény 
  • ½ gerezd fokhagyma 
  • 8-10 szem olívabogyó 
  • 1 ek oliva olaj 
  • só, bors ízlés szerint

Elkészítés

  1. A quinoát 2-szeres mennyiségű vízben főzd puhára.  
  2. Az uborkát nagylyukú reszelőn reszeld le, sózd meg, majd hagyd állni pár percig. Mikor elkezd levet ereszteni, a kezeddel alaposan nyomkodd ki, majd keverd össze a növényi készítménnyel 1 ek olívaolajjal, a fokhagymával és add hozzá a citromlevet. 
  3. A paprikát vágd csíkokra, a lilahagymát félbevágott karikákra. 
  4. Készítsd el a Garden Gourmet Grillezett falatokat a csomagon feltüntetett leírás alapján. 
  5. Mikor a quinoa kihűlt, keverd bele az olívabogyókat.