Gyerekekkel is elkészíthető karácsonyi lakásdíszek

Életmód
Gyerekekkel is elkészíthető karácsonyi lakásdíszek
Szuper lehetőség egy közös családi programra, és még a lakást is karácsonyi hangulatba öltöztetheted.

Olyan ötleteket gyűjtöttünk össze, amik egyszerűen, különleges alapanyagok és kézügyesség nélkül is könnyen elkészíthetők. Ráadásul felhasználhatod hozzájuk a kiürült NESCAFÉ kávés üvegeket, így a csomagolás újrafelhasználásával még környezettudatos is lehetsz.

Közben minőségi időt tölthettek a gyerekekkel, csupa móka és kacagás vár rátok.

Új köntösben a NESCAFÉ Classic termékcsalád! Kedvenc NESCAFÉ kávéid mostantól új csomagolásban várnak rád a boltok polcain. Az izgalmas, vonzó dizájn új, de a receptúra változatlan. 

Üvegbe zárt fények

Karácsonyi dekor

A kép magáért beszél, ennél egyszerűbb karácsonyi dekorációt valószínűleg nem is készítettél még. Tegyetek egy rövid égősort üres üvegbe, egy szép textíliával vagy selyempapírral takarjátok le, kössetek köré zsineget vagy selyemszalagot.

Ha elemes égősort használtok, a vezérlőt ki tudjátok lógatni az üveg háta mögé, így könnyen ki-be kapcsolhatjátok.

Téli természet az üvegben

Karácsonyi dekor

Sétáitok során összegyűjtött terményeket, és pár fenyőágat is tehettek a kiürült üvegekbe, de feldobhatjátok egy-egy kis színes karácsonyfadísszel is.

Az üveg nyakát tekerjétek körbe egy szép szalaggal, és kész is a gyönyörű karácsonyi dekoráció.

Porcelán gyurma dekoráció

Karácsonyi dekor

A porcelán gyurma figurák készítése szuper program a gyerekekkel. A véglegesítés kicsit türelemjáték, mert viszonylag lassan szárad ki, de az eredmény kárpótol a várakozásért. A só-liszt gyurma „továbbfejlesztett” változata ez, hiszen a porcelán gyurma sokkal fehérebb, finomabb, szép fényes felületű.

A vékonyra nyújtott porcelángyurmából sütemény szaggatóval tudtok legegyszerűbben formákat kivágni, de kézzel is vághattok egyedi formákat.

Ha száradás előtt lyukat fúrtok bele, bárhova felakaszthatjátok őket, karácsonyfára, akasztókra, díszcsomagolásra.