Forró italok, amiket idén télen kár lenne kihagyni

Étkezés
forró italok
Egy hideg téli estén jól esik egy forró ital, ami finoman átmelegít. Takarózzatok be egy meleg plédbe, lazítsatok, és kóstoljátok meg ezeket a finomságokat!

 

A téli hónapokban ti is szívesen vagytok otthon a meleg lakásban? Rendszeres program, hogy az egész család bekuckózik a kanapén, vagy az asztalnál múlatjátok az időt egy jó társasjáték mellett? Akármelyikhez van éppen kedvetek, egy forró ital mindenkinek jól esik majd!

Forrócsoki villámgyorsan, akár sós-karamellás ízben is

Van a földön az az ital, amire egyik gyerek sem fogja azt mondani, hogy nem kér belőle. Mi más is lenne az, mint egy finom meleg forrócsoki? És nyugodtan bevallhatod, hogy télen a te szívedet is megdobogtatja a forrócsoki gondolata is? Jó hír, hogy most pofonegyszerűen, pillanatok alatt készíthetsz az egész családnak ínycsiklandó kényeztetőt a STARBUCKS forró csokoládés italporokból, „hagyományos” vagy akár sós karamellás ízben.  

Ki mondta, hogy a kakaó gyerek műfaj?

Étkezés
Ne hagyd, hogy a kakaózás iránti szenvedély a gyerekkorral elillanjon! A kakaó minden korosztálynak tartogat izgalmas kalandokat, nem is akármilyeneket. És ezt most be is bizonyítjuk.
Ki mondta, hogy a kakaó gyerek műfaj?

Ha vajkaramella, ezt ki ne hagyd!

A STARBUCKS® kávéházakból jól ismert, ikonikus kedvencet, a Toffee Nut Lattét már az otthonodban is élvezheted. A szezon egyik nagy kedvence, STARBUCKS® Toffee Nut Latte by NESCAFÉ® Dolce Gusto® néven limitált ideig elérhető NESCAFÉ® Dolce Gusto® kompatibilis kapszulánk, melyből igazi ünnepi finomságot készíthetsz, ami remekül illik a karácsonyi időszak hangulatához. Gazdag, krémes ital, melyben a kiváló minőségű 100% arabica kávészemek, valamint a gazdag vajkaramella és a pirított mogyoró aromájával kiegészülő tej találkoznak, mindezt pedig egy lágy habréteg koronázza.