Forró italok, amiket idén télen kár lenne kihagyni

Étkezés
forró italok
Egy hideg téli estén jól esik egy forró ital, ami finoman átmelegít. Takarózzatok be egy meleg plédbe, lazítsatok, és kóstoljátok meg ezeket a finomságokat!

A téli hónapokban ti is szívesen vagytok otthon a meleg lakásban? Rendszeres program, hogy az egész család bekuckózik a kanapén, vagy az asztalnál múlatjátok az időt egy jó társasjáték mellett? Akármelyikhez van éppen kedvetek, egy forró ital mindenkinek jól esik majd!

Ez az a tea, ami tejjel, esetleg tejszínnel még érdekesebb és ízletesebb lesz. Próbáld ki, nagyon fog ízleni! A finom illatozó tea a gyerekek kedvence is lesz, főleg, ha kínálsz hozzá egy finom omlós kakaós kekszet is.

Karamellás mogyoró ízű kávékülönlegesség villámgyorsan

A NESCAFÉ limitált ideig kapható újdonsága a NESCAFÉ 3in1 Toffee nut biztosan a szezon egyik kedvence lesz! Forró víz és egy tasak NESCAFÉ 3in1 Toffee nut, és máris kész a krémes, karamellás mogyoró ízű kávékülönlegesség, így több időd marad a fontos családi pillanatokra.

Tudtad? A NESCAFÉ már több, mint 80 éve fejleszti a tiszteleten alapuló kapcsolatait a kávétermelő farmerekkel, és dolgozik azon, hogy biztosítsa a kávé jövőjét. Nagy hangsúlyt fektetünk a kávé fenntartható és felelős módon való beszerzésére, legyen szó a farmerek életkörülményeinek javításáról vagy környezetvédelmi törekvésekről.

Ha vajkaramella, ezt ki ne hagyd!

A STARBUCKS® kávéházakból jól ismert, ikonikus kedvencet, a Toffee Nut Lattét már az otthonodban is élvezheted. STARBUCKS® Toffee Nut Latte by NESCAFÉ® Dolce Gusto® néven limitált ideig elérhető NESCAFÉ® Dolce Gusto® kompatibilis kapszulánk, melyből igazi ünnepi finomságot készíthetsz, ami remekül illik a karácsonyi időszak hangulatához. Gazdag krémes ital, melyben a kiváló minőségű 100% arabica kávészemek valamint a gazdag vajkaramella és a pirított mogyoró aromájával kiegészülő tej találkoznak, mindezt pedig egy lágy habréteg koronázza. 

Van a földön az az ital, amire egyik gyerek sem fogja azt mondani, hogy nem kér belőle. Mi más is lenne az, mint egy finom meleg kakaó? De ha már tél van, és számoljátok, hogy hányat kell még aludni karácsonyig, akkor készíts a gyerekeknek egy illatos adventi kakaó költeményt!

Tejszínhab helyett próbáld ki cukormentes habtejszínből készült tejszínhabbal!