Ezeket az ehető karácsonyfadíszeket imádni fogjátok!

Életmód
Karácsonyfadíszek
Szép és finom karácsonyfadísz, de nem szaloncukor. Mi az? Kattints a cikkre, és rögtön 4 tippet is találsz!

Az ehető karácsonyfadíszekben az a „csapda”, hogy az ember jártában-keltében ösztönösen lekap egyet a fáról. Ettől egy idő után nem csak a fa lesz csupaszabb, hanem bizony a nassolás mértéke is nő. Ami ünnep ide, ünnep oda, bizony nem túl szerencsés.

Úgyhogy ha ehető karácsonyfadíszben gondolkozol, akkor javasoljuk csak, ha meg tudod állni, hogy nem dézsmálod mértéktelenül. Ez főleg gyerekeknél jelenthet gondot, úgyhogy jó, ha előre lefektettek ezzel kapcsolatban bizonyos szabályokat.

Mit tehetsz a fára, ha ehető díszben gondolkozol? A legkézenfekvőbb, és az egyik legnagyobb hagyománnyal rendelkező ilyen dísz a szaloncukor. De nézzünk most valami mást!
Mostanra valószínűleg már Te is sejted, hogy a mézeskalácsra gondoltunk.

A mézeskalács karácsonyfadísz azért szuper választás, mert:

  • Az egyik legmenőbb karácsony előtti program a mézeskalács sütés. Gyerekekkel meg pláne. Segíthetnek gyúrni, nyújtani, szaggatni és díszíteni is. Jól jönne egy tuti mézeskalács recept? Egy olyan, amitől puha és ízletes lesz a mézeskalács? Kattints a tökéletes mézeskalács receptért!
  • Ha már egyszer nekilátsz sütni, úgyis rengeteg csodás figura lesz belőle, bőven jut a fára is.
  • Egyedi díszeid lesznek, amiket te készítesz saját kezűleg.
  • Az illata belengi majd a lakást.

Ha egyszerűbb megoldásra vágysz, van 2 tuti tippünk

  • A Smarties csokifigurák annyira szépek és finomak, hogy gyönyörűen díszítik a fát. A több méretben is kapható, különböző figurák hamar a gyerekek kedvencei lesznek. Akassz fel párat a karácsonyfára, és még nevet is adhattok nekik.
  • Szaloncukor helyett idén díszítsétek L’Atelier desszertekkel a karácsonyfát! A kis dobozos kiszerelésű desszerteket egyesével csomagoltuk, így rögzítésük egyszerű. Karamell, mandula, mogyoró, málna. Gondosan válogatott összetevők, mennyei csokoládéba zárva. Merülj el a Nestlé L’Atelier csokoládék világában!