Igazából ez a süti nálunk a villámreceptek közé került, mert előkészítése tényleg kb. 8 perc. Aztán a sütőben kell neki jó pár perc, míg megsül, azt viszont már nem kell végig asszisztálnod.
Az eredeti verzió egy kicsit hosszabb ideig tart, van, viszont egy trükk, amivel a felére csökkentheted a sütési időt!
A morzsasütit ehetitek melegen-frissen a sütőből- és hidegen egyaránt. Attól függően, hogy épp milyen gyümölcsnek van szezonja, változtathatod az ízesítést, sőt! Akár többféle gyümölcsöt is tehetsz bele egyszerre. Ha nincs otthon friss gyümölcs, fagyasztott gyümölccsel is működik. Nyáron egy gombóc fagyi nagyon jót tesz neki, hűvösebb időben egy finom citromos-joghurtos öntettel tudod feldobni.
Még egy gondolat az ízesítésről: a gyümölcsök variálása mellett akár a fűszerezéssel is kísérletezhetsz. Fahéj, vanília, csillagánizs, kardamom vagy akár bazsalikom és citromfű is kerülhet bele attól függően, hogy milyen gyümölccsel készíted.