Csupa zokni adventi naptár

Gyerek
Csupa zokni adventi naptár
Ha valamiből jó eséllyel találsz 24 darabot otthon, akkor az a kinőtt és fél pár zoknik!
Csak szalag és zsineg kell, és már kész is a sok kis meglepetés! Villámgyors és nagyon ötletes adventi naptár tippünk következik!

Adventi naptárakból nagyon szépeket lehet vásárolni is, de ha szeretnél egyedit, de nem vagy a DIY nagymestere, akkor ez a verzió neked szól! 

Ne feledkezz el a felnőttekről sem, hiszen nem csak a gyerekek örülnek a kedves, napi meglepetéseknek. Egy szép idézet, kedves üzenet és persze pár finom falat mindenkit levesz a lábáról, tökéletes napindítás az ünnepi időszakban.

2022-ben advent első vasárnapja november 27-re esik, érdemes így készülnöd az adventi naptárral és az adventi koszorúval. Még jó, hogy ez a naptár tényleg nagyon egyszerűen elkészíthető, így akár az utolsó pillanatban is nekiláthatsz.

Három hihetetlenül egyszerű lépésben elkészítheted:

  1. Egyesével tölts meg a zoknikat.
  2. Csavarj a száruk köré szép szalagot, színes zsinórt, és kösd masnira. Tehetsz rá papírból számokat, de nem hiányoznak, ha nem akarsz.
  3. Egyesével kösd fel őket sorban egy erős szalagra. És kész is!

Ha még több kreatív, de egyszerűen kivitelezhető ötletből böngésznél, mindenképp nézd meg ötletes adventi naptár gyűjteményünket!

3 tipp a meglepetésekhez

  • Édesség, a klasszikus: legyen egyesével csomagolt! Vehetsz pralinét, szeletes csokit vagy szaloncukrot, de tehetsz a zoknikba gabonapehely szeletet is. A KITKAT Pops, KITKAT Mini vagy az új, szuper finom BOCI szaloncukor biztos sikert aratnak majd. 
  • Gyertya, a karácsonyi hangulathoz: tegyél néhány kicsi, de karácsonyi gyertyát vagy illatos mécsest is a meglepetések közé. Gyújtsátok meg őket közösen!
  • Darabkákból egészet: gyerekeknek szétbonthatsz egy játékot, Lego csomagot, gyöngyöket nyaklánchoz, puzzle darabokat. Ha végül megvan az összes, készítsétek el együtt a meglepetést!

Jöjjön pár finomság, amivel biztosan örömet tudsz okozni, és méretben is passzol a zoknikba:
- SMARTIES drazséval töltött csokifigurák
- Kedvenc KITKAT szeleteink mellett a KITKAT szezonális finomságai, a prémium KITKAT Zebra vagy a KITKAT Vegán az ínyencek kedvencei lesznek.
- A BOCI szaloncukrok pedig nem csak a karácsonyfán, hanem az adventi naptárban is jól mutatnak.
- Gabonapehely szeleteinkkel a gyerekeket és a felnőtteket is boldoggá teheted. Válaszd a gyerekek nagy kedvencét, a Chocapic vagy a Nesquik szeletet, a felnőtteket pedig lepd meg Cheerios Oats vagy Nestlé Fitness szeleteinkkel!
- Plusz egy tipp: Ha mégsem készítesz saját kezűleg adventi naptárat, még mindig van időd, hogy beszerezd a KITKAT Adventi kalendáriumot!