Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Farsangolj a busókkal

A legmenőbb DIY alkotások gyerekekkel

Farsangi jelmez ötletek gyerekeknek

Olyan jelmez ötleteket mutatunk, amiket otthon is könnyen elkészíthettek.

Így nem kell kölcsönzőbe rohangálni, és az eredmény is sokkal egyedibb lesz. Ráadásul bevonhatod a gyerekeket is, így még nagyobb lesz a lelkesedés.

Ezekkel biztos a siker a farsangi ünnepségen! Olyan ötletes jelmezeket gyűjtöttünk össze, amik túlmutatnak a már-már hagyományosnak tűnő cica és pókember jelmezen is. Böngéssz képgalériánkban egyszerűen elkészíthető, mégis különleges jelmezötletekért, a képek magukért beszélnek! Ha mégis segítségre van szükséged, görgess lejjebb!   

 

Búvár jelmez


A jelmez különlegessége az oxigénpalack, amit üres üdítősflakonok és akrilfesték segítségével tudsz elkészíteni. Egy egyszerű búvárszemüveg hozzá, és kész is a búvárjelmez.


Batwoman jelmez


Ha nálatok is sláger a szuperhős téma, ez a jelmez telitalálat. Egy álarc papírból kivágva, gumival a fejre erősítve, fekete póló, és nadrág, és egy papírból kivágott jelvény a pólóra varrva. Nem i olyan nehéz, ugye?


Csiga jelmez


Tündéri ez a jelmez, és igazi tavaszidéző is smiley. Natúr csomagolópapírt tekerj fel a csigaházhoz, azt spárgával tudod a vállára tenni, mint egy hátizsákot (csak ez sokkal könnyebb). A fejdíszhez a hajpántra rögzíts drótból 2 szarvacskát, és tekerd körbe azt is natúr színű papírral. Egy szép tavaszi ruhácska, és máris kész a tündéri csigalány.


Minyonok jelmez


Kertészfarmer, sárga kapucnis pulcsi, egy kis sárga arcfesték, és kartonpapírból kivágott óriás szemüveg. Ennyi.

 

Az esőfelhő, amit mindenki imád


Nem kell hozzá sokféle kellék, de türelem azért igen. Egy kalapra ragassz rengeted vattagolyót, a kalap karimájára rögzíts hosszú kék fonalakat, amik végére ragassz vagy varrj kartonpapírból kivágott esőcseppeket.

 

Ha nagyon magával ragadott a farsangi láz, szervezz otthon farsangi bulit, cikkünkben adunk hozzá pár tippet! 

 

Képek forrása: Pinterest