A legmenőbb halas vendégváró

Étkezés
A legmenőbb halas vendégváró
Ha egy laza összejövetelben gondolkozol, vagy egy könnyű családi vacsorában az ünnepi lakomák között, ezt imádni fogod!

Annyira menő, hogy így még a gyerekek is szívesen megeszik majd a halat!  

A taco ugyanis egy olyan mexikói fogás, ami szuperül mutat a tányéron, menő, hogy kézzel lehet enni, tulajdonképp bármit beletehetsz (ezzel a mexikóiak azért valószínűleg nem értenek egyet), éppen ezért az egyszerűen nagyszerű receptek egyike. 

Ropogós taco kagylókat vagy puhább taco korongokat (ami tulajdonképp egy kisebb tortilla lap) ma már nagyobb szupermarketekben, online élelmiszeráruházakban is lehet kapni. De ha inkább a nagyobb tortilla lapokat részesíted előnyben, abba is betekerheted az összetevőket, így taco helyett burrito lesz az eredmény. Sőt, próbáld ki így: a tortilla lap egyik felére tedd a tölteléket, szórd meg sajttal, a másik felét pedig hajtsd rá! Ezután süsd meg melegszendvics sütőben, és kész is a quesadilla!

Ez a magyaros, halas változat biztosan ízleni fog, ha szeretitek a hagyományos magyaros recepteket, mégis szeretnétek kicsit kísérletezni.

Halas taco magyarosan

Étkezés
Halas taco magyarosan
Tökéletes megoldás ha a gyerekekkel szeretnéd megkedveltetni a halat, de akkor is, ha az ünnepi vacsoráról maradt halat szeretnéd feldolgozni.