Tökfaragás, ijesztő jelmezek? Készüljetek velünk Halloween-re!

Gyerek
tökfaragás
Habár hazánkban nincs hagyománya, a halloween-i szokások egy része kifejezetten szórakoztató.

Ha amúgy is szeretitek a kreatív programokat, faragjatok tököt a gyerekekkel, vagy dekoráljátok ki a lakást! Tippjeinkkel tényleg jó móka lesz.

Igen, Magyarországon a Halloween nagyon megosztó. „Megint egy külföldi szokás, amit megpróbálnak ránk erőltetni.” – mondják sokan. És bár tényleg inkább az angolszász kultúrákban elterjedt ünnep a Halloween, köthető hozzá egy sor olyan szokás, amit már csak a szórakozás kedvéért is érdemes követni. Így legalább lesz még egy ok, hogy kiszakadjatok a hétköznapok mókuskerekéből, és különleges családi programokat szervezzetek.

Gyerekes szülőként vagy kreatív felnőttként a Halloween remek apropó a ház kidekorálására, arra, hogy őszi hangulatot varázsoljatok a környezetetekbe, na meg persze feldobjátok pár rémisztő kiegészítővel. Csak a vicc kedvéért.

Milyen kreatív programokkal tehetitek a Halloween időszakot szórakoztatóvá?

  • Faragjatok töklámpást! Bár maga a faragás felnőtt munka, a minta rajzolásába és más részfeladatokba a gyerekek is besegíthetnek.
  • Ha nem szeretnétek farigcsálni, elég, ha kifestitek a tököt, szuper ötleteink vannak.
  • Készítsetek őszi lakásdekort, ne hagyjátok ki a rémisztő motívumokat sem!
  • Mégis szerveznétek egy spontán bulit? Dobjatok össze gyorsan egy rémes jelmezt!

Ugye, így már milyen jól hangzik?

A kreatív programok közben jólesik majd egy kis kényeztető pihenés! Gyorsan készíts magadnak egy finom kávét az új csomagolásban kapható Nescafé Classic-ból, vagy lepd meg magatokat valami édes finomsággal! Mit szólnátok mondjuk az új BOCI Buborék csokikhoz? A BOCI Buborék már 4 féle ízben kapható: étcsokis, tejcsokis, fehércsokis és kókuszos változatban. Nehéz lesz választani, ugye?

Szeretnél pár tippet tökfaragáshoz? Vagy dekoratív fogásokhoz keresel receptet halloween témában? Kattints cikkeinkre, és lesd el tippjeinket!

- Így faraghatsz szuper töklámpást!
- Könnyen megvalósítható, nagyon dekoratív vendégváró falatkák? Jópofa receptek -halloween buliba? Jó helyen jársz, kattints!
- Egyszerűen elkészíthető, szuper menő dekorációért ne keress tovább, itt megtalálod!
- Ha pedig kilátásban van egy jó kis buli, ezekkel a halloween sminkekkel biztosan sikered lesz.