Tavaszi megújulás kívül-belül

Életmód
Tavaszi megújulás kívül-belül
Beköszöntött a tavasz! Ilyenkor újjáéled a természet és feltölt bennünket energiával, amit a saját megújulásunkra fordíthatunk.

A tavasz első meleg napsugarai és a nappalok meghosszabbodása pozitívan hatnak lelkünkre és testünkre, ennek jeleit pedig még a nehéz pillanatokban is érezzük. Aktívabbak, fittebbek szeretnénk lenni, kívül belül megtisztulni és érzünk is erőt mindezek megvalósításához. Felszabadult energiáinkat lelkesen fordítjuk kertészkedésre, nagytakarításra, környezetünk megújítására. Teremteni, alkotni vágyunk.

Elhatározásinkat élettani folyamataink is természetszerűen támogatják. Érdemes ezért ilyenkor ezekre is nagyobb figyelmet fordítani.

Egyik legfontosabb ilyen folyamatunk az emésztésünk, mégis sokszor tekintünk úgy rá, mint a porra a legfelső polc tetején, vagy a legtávolabbi sarokban megbújó pókhálóra – a következő nagytakarításig ha nem látjuk nincs is ott.

Rossz állapota a nyilvánvaló kellemetlen tünetek (puffadás, fokozott gázképződés, hasi fájdalom), valamint a székrekedés, hasmenés mellett komolyabb egészségügyi kórképek jele is lehet, mégis sokan tekintenek az emésztési problémákra a normál, megszokott „általános kondíció” részeként, vagy egy az életkorral együtt járó jelenségként egészen addig, amig az életminőséget nem befolyásolják jelentősen.  

De ahogy a sarokban a pókháló, ez is ott motoszkál bennünk időről -időre, és bizony látjuk mindig, ha odapillantunk. Tudjuk, hogy a teljes harmónia érdekében ezt is rendbe kell tenni. 

Ha emésztésünk rendben van, aktívabban, könnyedebben és felszabadultabban tudjuk megélni ennek a csodálatos évszaknak is minden pillanatát. Hiszen miért is maradnánk le róla? 

Speciális, gyógyászati célra szánt élelmiszerünk, a 100% növényi eredetű, vény nélkül kapható, hosszú távon is fogyasztható Optifibre® természetes megoldás a bélmotilitási zavarok (székrekedés, hasmenés) diétájában, így segít, hogy újra egyensúlyba hozzuk emésztőrendszerünket és helyreállítsuk bélflóránkat, ezzel támogatva belső megújulásunkat. Az Optifibre® bármilyen hideg vagy meleg italban tökéletesen feloldható, vagy akár a lágy textúrájú, pépes ételekben is, anélkül, hogy azok ízét és állagát megváltoztatná.

Keresd a gyógyszertárakban. Tudj meg többet a www.optifibre.hu oldalon. 
Fontos figyelmeztetés: orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Gyermekeknek 3 éves kortól adható. Kizárólagos tápanyagforrásként nem alkalmazható.

Ha úgy érzed, a fentiek mellett más is állhat a probléma hátterében, vagy huzamosabb ideig tartanak esetleg rendszeresen visszatérnek a tünetek, mindenképp konzultálj orvosoddal!