Szuper pác grillezett halakhoz

Étkezés
Grillpác halakhoz
Ha grillezel, mindenképp próbáld ki a grillezett halat is, nem fogod megbánni. Mutatunk hozzá egy egyszerű és természetesen szuper finom pácot is.

Sajnos Magyarországon az ajánlott mennyiségnél jóval kevesebb halat fogyasztunk. Pedig a rendszeres halfogyasztás az egészséges táplálkozás fontos része. Ennek egyik oka lehet az is, hogy nehezen tudunk túllépni a halászlé – rántott hal vonalon.  

Ha kipróbálod a grillezett halat, meglátod, hogy a hal ízletes elkészítése kifejezetten egyszerű. Ha pedig mégis vágynál a halászlé ízvilágára, mutatunk egy pácot, mellyel gyorsan, egyszerűen készíthetsz magyaros ízvilágú halat a grillen. 

Magyaros pác grillezett halakhoz 

Magyaros pác grillezett halakhoz

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az összetevőket alaposan keverd össze, és alaposan kend be a páccal a halszeleteket.
  2. Hagyd állni fólia alatt legalább egy fél órát, és már sütheted is.