Szuper ötletek Valentin-napra

Életmód
Szuper ötletek Valentin-napra
Idén próbáljátok ki tippjeinket, és meglátjátok, mennyire jó megragadni minden alkalmat, ami egy kicsit különlegessé tesz egy napot, ami közelebb hoz egymáshoz. És nem kell hozzá más, csak figyelem, kedvesség, na meg egy kis kreativitás.

Annak ellenére, hogy angolszász országokban nagy múltra tekint vissza, és hazánkban is egyre jobban nő a népszerűsége, még mindig nagyon „megosztó” ünnep a Valentin-nap.

Sokan azért idegenkednek tőle, mert úgy érzik, ez is csak egy olyan alkalom, ami az ajándékozásról szól. Pedig nem a tárgyi ajándék fontos ilyenkor, hanem az együttlét, az apró gesztusok, az extra figyelem és kedvesség, egy kis romantika a hétköznapokba csempészve.

Nem lehet ugyanis elégszer hangsúlyozni, mennyire fontos számunkra a másik.  És ez egy remek alkalom arra, hogy a napi rutinból kizökkenve egy kicsit többet vagy máshogy foglalkozzunk egymással. 

Otthoni romantika Valentin napon

A Valentin-napot lehet szeretni és nem szeretni, egy biztos: ez egy remek alkalom, hogy kicsit kiszakadjatok a hétköznapokból, és tudatosan figyeljetek egymásra.

Ezek a tippek még akkor is jól jönnek, ha amúgy nem tartoztok a Valentin-napot ünneplők táborába.
Úgyhogy romantikára fel!

 1. Vidd ágyba a reggelit.
   
 2. Csempéssz valami személyes kedvességet a holmija közé, vagy olyan helyre, ahol napközben megtalálhatja. Lehet ez egy szép képeslap egy pár kedves szóval vagy egy szív alakú bonbon.

  Lepd meg kedvesed After Eight mentolos csokoládéval, ami tökéletes ajándék, ha egy igazán különleges, prémium desszerttel szeretnél kedveskedni.

 3. Díszítsd fel a lakást! A külsőségek segítenek a meghitt hangulat kialakításában. Ne gondolj semmi ördöngösségre, elég egy pár gyertya, füstölő, félhomály, halk zene. 
   
 4. Főzz valami finomat! Akár olyan alapanyagokból is készíthetsz egy gyors vacsit, amik segítenek fellobbantani a tüzet. A chili vagy a gyömbér feltüzel, a csokoládé kényeztet.
   
 5. Csináljatok valamit, ami más, mint a megszokott, esetleg olyan, amire ritkán van lehetőségetek. Lehet, hogy munka után hazaesve egy gyors vacsi után a TV-t szoktátok nézni, most találjatok ki valami közös szórakozást. Társasozzatok, beszélgessetek, táncoljatok, menjetek el sétálni.
   
 6. Lustálkodjatok, kényeztessétek magatokat. Készítsetek egy közös forró fürdőt finom illóolajokkal, és lazuljatok együtt.