Étkezés
Egzotikus ízek. Pulykából vagy szűzpecsenyéből is készülhet.
4
327
Hozzávalók
Hozzávalók
- 4 db csirkemellfilé
- 20 dkg kimagozott aszalt szilva
- 1 ek MAGGI Csirke fűszerkeverék
- olaj a sütéshez
Panírozáshoz
- 10 dkg liszt
- 3 tojás
- 20 dkg zsemlemorzsa
Elkészítés
- Klopfold ki a csirkemell szeleteket, szórd meg őket kicsit a fűszerkeverékkel, majd a fűszeres oldalukkal lefelé tedd őket egyesével alufóliára. Helyezz a közepükre egymás fölé 4-5 szem aszalt szilvát.
- Tekerd fel a szeleteket, és egyesével, szorosan zárd alufóliába őket.
- Forralj vizet egy lábosban, az alufóliába csavart tekercseket 10 percig főzd a vízben.
- 10 perc után vedd ki a tekercseket, csepegtesd le őket, és hagyd őket kihűlni.
- Bontsd ki a fóliát, a hústekercset panírozd be.
- Bő olajban 5 perc alatt, forgatva süsd ki a húst.