Otthon is jó!

Gyerek
Otthon is jó!
Ezekkel a programokkal egy borongós délutánt vagy hétvégét is derűssé varázsolhatsz! DIY a gyerekekkel, játékok a szőnyegen, egy kis összebújás.

Nem kell feltétlenük kimozdulni otthonról, ha szórakozásra vágytok. Ezekkel az ötletekkel az otthonlét is csupa móka és kacagás. 

DIY, ami lefoglalja a családot…

…és még egy kávé is belefér mellé (Neked).

Csináljatok villámgyorsan saját játszótársat! Kapj elő néhány páratlan zoknit, érdemes annyit, ahányan vagytok, lehetnek eltérő méretűek, mint egy család. Kell még zokninként 2 gomb, az se baj, ha nem egyformák. Míg felvarrod a szemeket, a kicsik kitalálhatják, hogy fogják hívni az új haverokat. Lessétek el ötleteinket, így lesz csinos a Zokni család!

Pár egyszerű tipp, amibe a gyerekeket is belevonhatod:

  • Ha van otthon vastag fonal, kapjanak hajat.
  • Hajtogassatok nekik papírból kicsi csákót, színezzétek ki őket.
  • Ki is tömhetitek őket, vattával, vagy további zoknikkal, de kézbebújós bábként is használhatjátok őket.

 
Lehet, hogy nem te vagy a gombvarrás ördöge. Papírírószer boltokban lehet kapni, kicsi műanyag matrica-hátú szemeket. Zacskóban, együtt kicsit szürreális látvány, de hosszú hónapokra megoldhatod a DIY programokat. Még egy WC papír gurigán is jól mutatnak.

Vigyázz, kész, játék!

Amint kész a Zokni família, akkor kezdődhet a szerepjáték. Beköltözhetnek hozzátok, lehetnek vendégek. Beszállhatnak a vacsora készítésbe, de hallgathatnak veletek mesét is!

Elő a mesekönyvekkel!

Ha már a meséknél tartunk, akkor a Zokni klánnal, vagy nélkülük is az egyik legjobb móka a közös mesemondás, meseolvasás egy hideg, esős délutánon. Készítsetek hozzá meleg fészket a kanapén, vagy az ágyon. Csináljatok meleg italt, mindenkinek a kedvencét! Felolvashattok a kedvenc, könyvetekből, belekezdhettek valami újba. Ha Zokniék is részt vesznek, nekik minden mese újdonság lesz!

Kóstoljátok meg a Nestlé STARBUCKS at Home termékeket! Válogathatsz a NESPRESSO és NESCAFÉ DOLCE GUSTO-kompatibilis kávékapszulák, illetve szemes kávék között a programhoz. A gyerekeknek pedig készítsetek a Zokni csapattal együtt egy jó, forró csokit, vagy kakaót NESCAFÉ DOLCE GUSTO NESQUIK kapszulából!