Kávéfagyi házilag

Étkezés
Kávéfagyi házilag
A legegyszerűbb fagyigép nélkül készíthető kávéfagyi recept, amit valaha próbáltál.

Ha már a jegeskávé élményt is kimaxoltad, de még mindig egy csodás kávés hűsítőre vágysz, vagy egyszerűen csak szereted a kávét és kipróbálnád desszertben is, ezek a szuper egyszerű, fagyigép nélkül is elkészíthető kávéfagyi receptek tetszeni fognak. 

Igen, rögtön két receptet is hoztunk, az első egy kávéfagyi tojás nélkül, a második pedig tojással. A tojás nélküli változatban a sűrített tejtől lesz igazán krémes a fagyi, viszont előfordulhat, hogy nem kapsz sűrített tejet a boltban. Ilyenkor vagy elkészíted házilag, vagy marad a tojásos recept.

Krémes házi kávéfagyi

Étkezés
Krémes házi kávéfagyi
Jegeskávéba süti mellé vagy magában is fantasztikus ez a kávéfagyi. 5 perc alatt elkészíted, utána már csak meg kell várni, míg a fagyasztó teszi a dolgát. Ez legalább 6 óra, úgyhogy érdemes egy nappal korábban nekiállni.

Szereted a kávét? Akkor ezek a jegeskávé receptek érdekelni fognak!

Van, aki hidegen is szereti

Étkezés
Ha a melegben te sem szívesen iszol forró italokat, de a kávéról sem szeretnél lemondani, ezek a jegeskávé receptek tetszeni fognak.
Van, aki hidegen szereti

Házi kávéfagyi egyszerűen

Étkezés
Házi kávéfagyi egyszerűen
Ha nyár, akkor fagyi. Kávéimádóknál természetesen kávéfagyi. Próbáld ki ezt a pofonegyszerű változatot!

Megnéznél még több kávés receptet? Böngéssz igyteljesazelet.hu oldalunkon vagy próbáld ki az izgalmas Nescafé recepteket a Nescafé weboldalán!