Ha jót akarsz magadnak, ezeket a szószokat kipróbálod

Étkezés
Ha jót akarsz magadnak, ezeket a szószokat kipróbálod
Itt a nyár, a végeláthatatlan kerti sütögetések és társasági programok ideje. Ha azt szeretnéd, hogy a hangulat mellett az ételek is emlékezetesek legyenek, ezekkel a szószokkal nyert ügyed lesz.

Mert egy jó szósz feldobja a sülteket – húsokat és zöldségeket egyaránt-, tökéletes kiegészítő snackek, harapnivalók mellé, akár mártogatósnak is bedobhatod, sőt még szendvicsre is kenheted. Szóval egy finom szósz igazi jolly joker! 

Ezek után már egyértelmű, hogy te sem akarod, hogy úgy teljen a nyár, hogy nem kóstoltad meg a legütősebb szószokat, ugye?

A legegyszerűbb megoldás, ha villantanál egy jó szósszal

Ha nem szeretsz kevergetni-kavargatni, vagy a konyhában töltött időt inkább a pihenésre fordítanád, itt a legjobb tipp, amit kaphatsz: Kóstold meg a THOMY szószokat!
Nem kell millió féle alapanyagot beszerezned, recepteket bújnod, folyton azon törnöd a fejed, vajon mivel tedd változatossá az aznapi menüt, mert a THOMY szószok a klasszikus ízektől az egészen különleges ízkombinációkig olyan változatosak, hogy lehetetlen nem imádni őket.

A Thomy Barbeque szószok a sültek, mártogatósok legjobb barátai, emellett pácnak is zseniálisak. És itt bizony több dudás is elfér egy csárdában, mert a Thomy Grill szószok is fantasztikusak a grill fogásokkal, hamburgerekkel, salátákkal és szendvicsekkel, csakúgy, mint a Thomy majonéz alapú szószok, amik egészen új dimenzióba emelik a majonéz fogalmát.


Ha mégis házilag készítenél szószt

Ha szeretnél házilag valami különlegeset kikeverni, próbáld ki ezeket a szószokat, a siker garantált!

Házi paradicsom salsa

Étkezés
Házi paradicsom salsa
Ha ettél már mexikóit, akkor tudod, hogy ez valójában nem egy homogén, krémes szósz, inkább kissé darabos, pikáns, paradicsomos – fűszeres keverék, a mexikói ételek gyakori kísérője. Mártogatósnak, húsok, wrapek, burritók mellé kihagyhatatlan.

A krémesebb, fűszeresebb eredmény érdekében adhatsz hozzá pár evőkanál MAGGI Zöldfűszeres Bolognai szószt is.