Farsangi jelmezek a gardróbból

Életmód
Farsangi jelmezek a gardróbból
Mégis lesz farsangi buli? Akár ma este vagy hétvégén? Semmi pánik, itt van három szuper mentő ötlet, amihez még ki sem kell mozdulnod, gyorsan kész, és elég menő.

Hula-hula lány a télben

Hula-hula lány

Ehhez a jelmezhez nem kell más, mint a legkedvesebb mintás nyári ruhád, egy papírvirág nyaklánc! Az ujjatlan top-mintás szoknya kombináció is tökéletes hozzá, a meleg kabátot viszont semmiképp ne felejts el felvenni indulás előtt!

Itt a kitűnő alkalom, hogy a kánikularuhád télen is bedobd. Hideg ellen kereshetsz egy nyári kendőt a válladra! Ha annyi időd sincs, hogy megcsináld a papírnyakláncot, akkor elég egy papírvirág a füled mögé. Na meg a buliban egy nagyon színes koktél a kezedbe.

Láthatatlan ember

Van öltönyöd, napszemüveged, kesztyűd és bármilyen kalapod? Akkor már csak egy fásli kell, vagy ha ilyen nem kallódik otthon, akkor a legelnyűttebb sima fehér pólód is megteszi. Figyelem! A napszemüveg létfontosságú, plusz a száj környékén egy kis lyuk a szívószálnak. Beöltözés előtt vacsorázz meg!

A pólót vágd tenyérnyi csíkokra. Profik pár öltéssel összevarrhatják, de csomózva is jó. Ha kicsit foszlósabb a széle, mint a képen az se baj! A nyakad is tekerd be. Ha nem érzed teljesen stabilnak, akkor gyorsan fel a kalapot, attól vagány is, és egyben is tartja a jelmezed.

Teljes ötlettelenség esetére

Elő a fehér pólót és az alkoholos filcet. Annyi a dolgod, hogy szép nagy betűkkel ráírd:

404 ERROR 
NOT COSTUME FOUND


Ha végeztél a jelmezkészítéssel, jutalmul ajándékozd meg magad egy habos Nescafe Dolce Gusto latte macchiatoval, melyet akár karamellás, vaníliás és cukormentes változatban is elkészíthetsz.