Ezek a helyek tökéletesek kutyás kiránduláshoz

Kisállat
Ezek a helyek tökéletesek kutyás kiránduláshoz
Te szoktál kutyáddal együtt kirándulni? Akkor biztosan örülni fogsz pár tippnek, hova menjetek legközelebb.

Szuper kutya-gazdi program egy közös kirándulás. Mindenkit átmozgat, minőségi időtöltés, ami tovább erősíti a kapcsolatot négylábú kedvenceddel.  
Ha már többször voltatok közösen kirándulni, jól jöhet pár új helyszín, amit felfedeztek. Ha pedig még csak most kaptál kedvet a kutyás kirándulásokhoz, akkor ez a gyűjtemény nagy segítség lesz, hiszen ezek egyben olvasóink kedvenc kirándulóhelyszínei is. 
Ha kezdő kirándulók vagytok, mielőtt belevágnátok a nagy kalandba, mindenképp olvasd el tippjeinket kapcsolódó cikkünkben, amikkel érdemes felkészülni. Előzd meg a kellemetlenségeket, légy felkészült! 

Amit semmiképp ne hagyj otthon, az egy kis motiváció kutyádnak, mégpedig jutalomfalat formájában! A PURINA Dentalife fogápoló jutalomfalat természetes úton tisztít, és tudományosan bizonyítottan csökkenti a fogkőképződést. Nem tartalmaz hozzáadott mesterséges ízesítőanyagokat és színezéket sem. Ugyanakkor 1 rudacska extra kalóriatartalma nem több, mint a napi energiaszükséglet 10%-a, így nem szükséges csökkenteni a napi eledel mennyiségét az ideális testsúly megtartása érdekében. 

Olvasóink kedvenc kutyabarát kirándulóhelyei

Korábbi cikkünkben több, nagyszerű és népszerű kutyás kirándulóhelyet összegyűjtöttünk, de lelkes követőinktől legalább ennyi ajánlást kaptunk. Úgyhogy, ha a teljes listát szeretnéd látni, miután elolvastad ezt a kutyás kirándulóhely ajánlót, mindenképp kattints előző cikkünkre is! 

Burok-völgy a Bakonyban kutyával

Csodálatos ez a Fejér és Veszprém megye határán elterülő természetvédelmi terület, kutyával pedig nagyon izgalmas lesz. A fő turistaút 10 km hosszú Királyszállástól Bakonykútig vezet, de ha ez a táv nem lenne elég, kalandozzatok a számos leágazáson, fedezzétek fel a területet behálózó turistautakat. 

Kutyával a Szigetközben

Ha Mosonmagyaróvár környékén jártok, az M1 autópálya letérőjétől már csak pár kilométer a bámulatos Szigetköz. Családdal vagy barátokkal, kutyával, biciklivel, ezt a helyet mindenkinek látnia kell! 
Kalandozzatok kutyáddal a Duna mellékágai között, és adjátok át magatokat a természet vonzerejének! Legyetek azonban óvatosak, mert errefelé nem ritka, hogy más állatokkal is összetalálkoztok, ami próbára teheti kutyádat. 

 
Kirándulás a Pákozdi ingókövekhez

Budapesthez közeli kedvenc kutyás kirándulóhelyeink egyike. Barangoljatok dimbes-dombos vidéken, gyönyörködjetek a csodás panorámában, vagy sétáljatok el egészen az Angelika-forrásig! 

Még mindig keresed a következő helyszínt, ahova kutyáddal kirándulsz majd?

Sok kutyás gazdi kedvence a Soproni parkerdő, az Apátkúti-völgy és a Haraszt-hegyi Tanösvény is, melyekről következő cikkünkben írunk majd.