Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Tippek, ha otthon az egész család

Kezdd el a visszarázódást!

Valentin napi posta a suliban

A gyerekszerelem nem ismer határokat, főleg, ha Valentin napról van szó. Levelet kapni pedig mindenki szeret. Tippek szerelmes iskolásoknak.

A Valentin nap nem csak a szerelem ünnepe, hanem a szereteté, barátságé, az egymásra figyelésé. A legtöbb iskolában adnak lehetőséget arra, hogy a gyerekek egy kedves játékon keresztül üzenhessenek annak, aki tetszik nekik.
A mai elektronikus világban is helye van a szerelmes leveleknek! 

Tikos levelek

Készítsetek egy nagy piros dobozt, vágjatok rá egy nyílást a tetején, és tegyétek ki az osztályba Valentin nap előtt pár nappal! A dobozba mindenki bedobhatja a levelét, és akár a saját nevét is odaírhatja. De ha nem, akkor talán még izgalmasabb lesz annak, aki kapja smiley

Szívkártya tőlem - neked

Ha a gyerekek mégsem szeretnének levelet írni, akkor vágjatok ki szív formákat piros vagy rózsaszín kartonból. A dolog ugyanúgy működik, mint az előző, csak ne felejtsétek el a kártyára a megajándékozott nevét ráírni.

Szeretetkavicsok

Fessetek szeretetkavicsokat! Keressetek szép lapos kavicsokat, és piros temperával fessetek rá szivecskét. Még személyesebb, ha a szív formáját ujjlenyomattal teszitek rá. Ha megszáradt, fekete alkoholos filccel rajzoljatok neki arcocskát, lábakat és két ölelő kart. Az aljára mehet egy monogram is, hogy izgalmasabb legyen. 

 

Nestlé tippünk
Ha nincs kedvetek alkotni, egy finom csoki is jó választás lehet Valentin-napra. Mondjuk egy igazán csajos rózsaszín KITKAT Ruby? 
A rózsaszín KITKAT Ruby különlegessége, hogy a természetesen rózsaszín árnyalatú Ruby kakaóbabból készül, és mesterséges aromák, színezék hozzáadása nélkül lesz ilyen gyönyörű színe. Emellett íze is igazán egyedi, bogyós gyümölcsöket idéz.