Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Így lesz az otthoni fociedzés szórakoztató és eredményes

Nyári szórakoztató elfoglaltságok gyerekekkel

Két menő tipp az augusztusi bakancslistádhoz

Mit érdemes még nyárra tervezni? Olyan ötleteket adunk, amihez nem kell hosszan szervezni, de szuper emlékek lesznek a nyárról.  

Grillezős esték csillaghulláshoz 

Egyeztess barátaiddal, kinél lehet a szabad ég alatt összegyűlni, és adjátok át magatokat az illatok, ízek és a látvány varázsának. A finom grillételek elkészítése után helyezzétek magatokat kényelembe, és élvezzétek a csillagos eget. Idén az augusztusi csillaghullást, a perszeidákat augusztus 10. és 15. között érdemes várni! Bár a leglátványosabb estére augusztus 13-án számíthatsz, jó program lehet ez a hosszú hétvégére is! 

 

Olyan helyszínt válasszatok, mely lehetőleg a város központjától távol esik. Emellett az időjárás előrejelzést is figyeljétek, nehogy felhős legyen az ég! 

 

Két keréken vízparton 

Hogy a mozgás se maradjon ki, kerékpárral fedezd fel a Balatont, a Fertő-tó környékét, a Tisza-tavat vagy a Velencei-tavat! A mozgás öröme mellett így vízpart közelében tölthetsz akár egy egész hosszú hétvégét.  

Vigyetek magatokkal sátrat, lépjetek ki a komfort zónából! A kaland így garantált. 

Pest megyében rövidebb, kerékpáros vízparti túrákhoz érdeklődj a Vízműveknél a védterületi belépési engedélyről, ennek birtokában lehet a gátakon kerékpározni például a Csepel-szigeten vagy a Szentendrei-szigeten. Varázslatos helyekre juthattok el így! 

 

Nestlé tippünk 
A nyári hangulathoz jó illik a limitált kiadású BALATON Milkshake szelet, melyet bármilyen programra könnyen magaddal vihetsz! Banános és epres ízben is érdemes megkóstolnod, még mielőtt véget ér a nyár!